ich-zapfe

Startsæt til vinbrygning, Vinbrygger sæt - med Fermenteringsspand 30L, lille


Varenummer NEW-99150

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 704.40
DKK 553.45 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 2-4 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Startsæt til vinbrygning, Vinbrygger sæt - med Fermenteringsspand 30L, lille

Har du altid drømt om at lave og nyde din egen vin? Vinbrygningssættet, vinfremstillingssæt, startsæt Vin med gæringsspand 30L, Small er den perfekte løsning til alle hobbyvinmagere og vinelskere. Dette omfattende sæt indeholder alt hvad du behøver for at producere dine egne fine vine og stolt vise dine hjemmelavede kreationer. Hjertet i dette sæt er den højkvalitets 30L plastiktønde, specielt udviklet til vinfremstilling og lavet af fødevaresikker plast, der ikke overfører uønsket smag til vinen. Faden har et tæt låsende låg, der sikrer en lufttæt forsegling for at tillade optimal gæring og modning af vinen.

Karakteristika

  • Startsæt til at lave din egen vin med en lille 30L plastiktønde
  • Perfekt sæt til hobbyvinmagere
  • Indeholder en række tilbehør, der hjælper dig med at navigere i vinfremstillingsprocessen med lethed
  • Velegnet til både begyndere og erfarne hobbyvinmagere
  • Giver dig mulighed for at lave din egen vin i løs vægt, perfekt til særlige lejligheder såsom familiesammenkomster, bryllupper eller vinsmagninger
  • Gør det muligt at kombinere forskellige druesorter og smagsvarianter
  • Indeholder en bog "KITZINGER WEINFIBEL" TYSK

Vinbrygningssættet, vinfremstillingssættet, startsættet Vin med gæringsspand 30L, lille leveres med en række tilbehør, der hjælper dig med at navigere i hele vinfremstillingsprocessen med lethed. Du vil modtage tørgær, vingær 71B™ - Lalvin™, gærnæringssalt - Vinoferm nutrisal, kaliumpyrosulfit - Vinoferm campden, multifunktionelt rengøringsmiddel - Chemipro OXI og en bog "KITZINGER WEINFIBEL" TYSK

Vinbryggersættet, vinfremstillingssæt, startsæt Vin med gæringsspand 30L, lille er velegnet til både begyndere og erfarne hobbyvinmagere. Det giver dig mulighed for at lave din egen vin i løs vægt, hvilket gør den perfekt til særlige lejligheder såsom familiesammenkomster, bryllupper eller vinsmagning. Med dette sæt kan du lade din kreativitet løbe løbsk og kombinere forskellige druesorter og smage for at skabe din helt egen yndlingsvin.

Bestil vinbrygningssættet, vinfremstillingssættet, startsættet Vin med fermenteringsspand 30L, lille i dag, og fordyb dig i den fascinerende verden af vinfremstilling. Tag din passion for vin til et nyt niveau og imponer dine venner og familie med dine hjemmelavede vinkreationer. Oplev den glæde og tilfredsstillelse, der følger med at lave og nyde din egen vin.

Vare-ID 99924333
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 1572 g
Nettovaegt 1530 g
Dimensioner 410×410×400mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.