ich-zapfe

Komplet trykfadssæt - 19L Soda-KEG + CO2-flaske + manometer + tilslutninger


Varenummer NEW-14025

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 3,889.44
DKK 3,055.98 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Komplet trykfadssæt - 19L Soda-KEG + CO2-flaske + manometer + tilslutninger

Leder du efter et komplet startsæt til at servere din selvbryggede øl direkte fra en sodavandsfad? Se ikke længere end denne altomfattende pakke, der kommer med en 19-liters sodavandsfad, 2 kg CO2-flaske, trykmåler, tilslutninger og mere. Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at komme i gang med en ny hobby, og sodavand KEG er perfekt til hobbybryggere, der ønsker et fuldt og effektivt alternativ til tidskrævende flaskepåfyldning.

Sodavand KEG er lavet af robust rustfrit stål, hvilket gør den næsten uforgængelig. Det let aftagelige, ovale låg gør påfyldning og rengøring til en leg, og trykbegrænsningsventilen i låget sikrer sikker drift. Med kuglelåsforbindelser, en printregulator med to manometre, to lynkoblinger og en slange har dette alt-i-én-sæt alt, hvad du behøver for at komme i gang.

Måler 41,50 cm i bredden, 41,50 cm i højden og 68,00 cm i længden, og dette komplette trykfadsæt vejer 12,00 kg, hvilket gør det både praktisk og nemt at håndtere.

Nyd den perfekte hjemmebryggede øl med dette prisvenlige og brugervenlige sæt. Uanset om du er en erfaren hjemmebrygger eller lige er begyndt, er dette komplette trykfadsæt den ideelle løsning for alle, der ønsker at tage deres brygningshobby til næste niveau. Få alt, hvad du behøver for at begynde at servere din selvbryggede øl som en professionel med dette altomfattende startersæt!

Vare-ID 99923600
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 12000 g
Nettovaegt 12000 g
Dimensioner 680×415×415mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: