ich-zapfe

Fadølshane, Ølhane med kompensator - lavet af krom-nikkelstål, model - P3500, poleret


Varenummer NEW-3331

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 893.15
DKK 716.01 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Fadølshane, Ølhane med kompensator - lavet af krom-nikkelstål, model - P3500, poleret

Revolutionér dit ølserveringsspil med vores førsteklasses P3500-kompensatorhane, omhyggeligt fremstillet af krom-nikkelstål og poleret til en blændende glans. Dette banebrydende værktøj sætter standarden for fremragende øldispensering og opfylder de kræsne behov hos både erfarne fagfolk og spirende barentusiaster.

Umatchede kvalitet, uovertruffen ydeevne

  • Oplev skænkning af øl som aldrig før med krom-nikkelstål-kompensatoren, som sikrer et fejlfrit jævnt flow uden generende skum eller irriterende dråber.
  • Få absolut kontrol over din øls skumniveauer med den præcisionskonstruerede skumknap, der giver dig fuldstændig kontrol over skummet i din bryg.
  • Udnyt let fustagens potentiale med den hurtige og effektive 10 mm tud, som forenkler hældeprocessen til perfektion.
  • Lavet af førsteklasses krom-nikkelstål sikrer vores P3500 kompensatorhane uovertruffen holdbarhed og står fast mod rust og korrosion i mange år fremover.
  • Vær sikker på upåklagelige hygiejnestandarder med vores selvlukkende mekanisme, som modvirker forurening og forhindrer uønskede lækager, hvilket sikrer en perfekt skænkeoplevelse hver gang.
  • Tilpasningsevne, når det er bedst: 35 mm og 55 mm SK-343-025 gevindbøsningen giver vores P3500 kompensatorhane uovertruffen alsidighed, og den integreres problemfrit i en række forskellige opsætninger med lethed.
  • Med dimensioner på 100×42×115 mm og en vægt på 700g er vores kompensatorhane P3500 lige så imponerende, som den er robust, og med sit elegante og polerede design løfter den også dit æstetiske spil og tilbyder en perfekt blanding af form og funktion.

Forøg din øloplevelse

Investering i vores P3500 kompensatorkran er ikke bare et køb – det er et statement. Det er en forpligtelse til at levere intet andet end perfektion til dine kunder, og sætte dit anlæg ud som et fyrtårn af ekspertise inden for ølserviceverdenen. Uanset om du er en erfaren restauratør eller en håbefuld barejer, er vores kompensatorhane P3500 din billet til ølservering. Hæv dit ølspil i dag!

Vare-ID 453047
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 725 g
Nettovaegt 700 g
Dimensioner 100×42×115mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: