ich-zapfe

Tønde af plast 30L med gæringsspund og hane


Varenummer NEW-14036

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 535.96
DKK 421.12 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Tønde af plast 30L med gæringsspund og hane

Leder du efter en gærende tønde af høj kvalitet, der hjælper dig med at skabe lækker øl og vin? Led ikke længere end vores 30L polypropylen fermenteringsspand med luftlås og hane. Dette alsidige og effektive bryggeudstyr er perfekt til brug i en række forskellige omgivelser og tilbyder masser af funktioner, der gør det til et topvalg for både professionelle og amatørbryggere.

En af de vigtigste egenskaber ved denne gærende tønde er dens størrelse og konstruktion. Den måler 40 x 36 cm og giver rigelig plads til at brygge store partier øl eller vin. Beholderen er åben over den samlede diameter, hvilket gør den utrolig nem at rengøre og vedligeholde. Derudover har det hermetisk forseglede låg et hul til gæring og inkluderer en udledningsventil og skruelukning for at sikre, at du nemt kan regulere brygningsprocessen.

En anden stor egenskab ved denne gærende tønde er dens konstruktion. Den er lavet af højkvalitets polypropylen og er utrolig holdbar og bygget til at holde. Den er også modstandsdygtig over for korrosion, hvilket gør den ideel til brug i en række forskellige omgivelser. Uanset om du er en professionel brygger eller en amatørentusiast, er denne fermenterspand det perfekte valg til dine brygningsbehov.

Med sit brugervenlige design og højkvalitetskonstruktion er vores Fermenting Barrel det perfekte valg for alle, der ønsker at skabe lækker øl og vin derhjemme. Uanset om du lige er begyndt eller er en erfaren brygger, vil dette alsidige og effektive udstyr helt sikkert opfylde alle dine behov. Så hvorfor vente? Bestil din 30L gæretønde med luftlås og tap i dag!

Vare-ID 99923611
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 2100 g
Nettovaegt 2100 g
Dimensioner 410×410×345mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: