ich-zapfe

Kødhakker, Kødhakkemaskine, Kødmaskine - Elektrisk, 850 W, 122 kg hakket kød i timen


Varenummer NEW-98958

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 2,677.96
DKK 2,104.11 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 2-4 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Kødhakker, Kødhakkemaskine, Kødmaskine - Elektrisk, 850 W, 122 kg hakket kød i timen

Nu kan du nemt og hurtigt lave perfekt hakket kød med vores elektriske kødhakker. Denne kødmaskine er lavet af fødevaregodkendt rustfrit stål og har en galvaniseret kulstofstål krop, hvilket gør den slidbestandig og rustfri. Med en stærk 850W motor kan kødhakkeren nå en hastighed på 190 o/min og kan male op til 122 kg kød i timen, hvilket gør kødkværningen hurtig og bekvem.

  • Høj kvalitet: Lavet af fødevaregodkendt rustfrit stål med en galvaniseret kulstofstål krop, slidbestandig og rustfri, inklusive den øverste skål og klinger.
  • Kraftfuld ydelse: Med en 850W motor kan kødhakkeren male op til 122 kg kød i timen, hvilket gør kødkværningen hurtig og bekvem.
  • Let at bruge: Nem at betjene denne elektriske kødhakker med kun et tryk på en knap. Aftageligt slibehoved og foderbakke for lettere rengøring.
  • Fremragende detaljer: Udstyret med en kødbakke er dette et ideelt sted at have kødstykker lige ved hånden. Udover den 6 mm slibeplade, der er monteret på maskinen, tilbyder vi dig også en 8 mm slibeplade til grov- eller finslibning. Vores tallerken er lavet af jern. For at holde overfladen ren, skal du tørre den tør efter rengøring.
  • Bred anvendelse: Ud over kød kan kødkværnen også bruges til at male fisk, chili, grøntsager mv. Den kan også bruges til at lave pølse med pølsefremstillingsværktøjerne. Velegnet til forskellige situationer, herunder husholdningskøkkener, hotelrestauranter og virksomhedsbrug.

Denne kødmaskine er perfekt til restauranter, supermarkeder, butikker og slagterbutikker til at male kød til burgere, frikadeller, pølser og meget mere. Derudover er den nem at bruge, let at rengøre og har en lang levetid på grund af dens høje kvalitet og holdbare materialer. Så hvis du er på udkig efter en pålidelig og effektiv kødhakker, så er vores elektriske kødhakker det perfekte valg for dig!

Vare-ID 99924207
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 21000 g
Nettovaegt 19960 g
Dimensioner 380×250×450mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.