ich-zapfe

Fadølshane, Ølhane med kompensator - lavet af krom-nikkelstål og ABS plast, grøn


Varenummer NEW-3305

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 550.77
DKK 416.58 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Fadølshane, Ølhane med kompensator - lavet af krom-nikkelstål og ABS plast, grøn

Vi præsenterer vores kompensatorhane i krom-nikkel stål og ABS plast i trendy grøn! Med sit iøjnefaldende design og upåklagelige funktionalitet er denne hane perfekt til enhver bar, restaurant eller begivenhed.

Funktioner:

  • Stil og unik grøn farve
  • Præcis øldosering med en kort kompensator lavet af krom-nikkelstål
  • Hurtig og kraftfuld ølservering med CNS-tud
  • Selvlukkende mekanisme for renlighed og hygiejne
  • Individuel skumstyring med en praktisk skumknap

Den korte kompensator i krom-nikkelstål tilføjer ikke kun et strejf af elegance, men muliggør også præcis øldosering, hvilket sikrer, at hver skænkning er helt rigtig. Forøg den visuelle tiltrækning af dit anlæg med denne unikke grønne vandhane, der skiller sig ud fra mængden. Med vandhanens jævne flow får du en konstant servering, der minimerer spild.

Oplev hurtig og kraftfuld ølservering som aldrig før med CNS-tuden. Dens design sikrer hurtig og effektiv hældning og bevarer den originale tekstur, farve og smag af din øl. Imponer dine kunder med hastigheden og kvaliteten af ​​dit øldispenseringssystem. Vores kompensatorhane producerer den perfekte mængde skum og kulsyre og giver dig en præcis resultatoplevelse med det ønskede fyld i hvert glas.

Den selvlukkende mekanisme i vores kompensatorhane går ud over funktionalitet – den skaber et hygiejnisk miljø ved at forhindre øl i at dryppe. Denne funktion er især vigtig for at opretholde renligheden i din bar eller restaurant, hvilket sikrer en behagelig oplevelse for dine kunder. Med vores smarte system undgår du spild, og det sparer tid og penge, samtidig med at du bevarer renheden under hele serveringen.

Tag kontrol over skummet med vores praktiske skumknap, så du kan tilpasse skummet til hver øl efter dine kunders præferencer. Uanset om de foretrækker en skummende krone eller en glattere finish, giver vores vandhane dig fleksibiliteten til at imødekomme forskellige smag. En individuel skumindstilling giver en aprcis servering og reducerer spild.

Forøg stemningen i din virksomhed med det unikke og elegante design af vores grønne krom-nikkel stål og ABS plast kompensator vandhane. Det er ikke kun et funktionelt tilbehør; det er et statement, der forbedrer den overordnede æstetik af din øludleveringsopsætning. Tilføj et tryk af høj kvalitet til din bar, og vis din virksomheds kreativitet ved at skille dig ud fra konkurrenterne.

Perfekt til ethvert øldispenseringssystem, vores vandhane garanterer en uforglemmelig ølserveringsoplevelse. Gør et varigt indtryk på dine gæster, og lad dem ikke kun være tilfredse, men virkelig imponerede over kvaliteten og præsentationen af ​​hver skænk. Invester i vores vandhane af højeste kvalitet og øg kundetilfredsheden markant.

Få dit ølserveringsspil op med vores grønne kompensatorhane - hvor funktionalitet møder stil, og hver skænkning bliver en kunstnerisk oplevelse. Bestil nu og omdefiner måden, du serverer øl på i din virksomhed. Med vores vandhane får du en enkel, men højkvalitets måde at servere øl på med stor effekt.

Vare-ID 453036
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 940 g
Nettovaegt 900 g
Dimensioner 100×40×125mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: