ich-zapfe

Fadølshane, Ølhane med kompensator - lavet af krom-nikkelstål, med krom-nikkelstål kompensator, guldfarvet


Varenummer NEW-3315

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 913.99
DKK 799.37 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Fadølshane, Ølhane med kompensator - lavet af krom-nikkelstål, med krom-nikkelstål kompensator, guldfarvet

Denne eksklusive ølhane med kompensator er lavet af krom-nikkel stål og har en rustfri kompensator, der garanterer en perfekt og cremet øltappeoplevelse. Læs mere om dets unikke funktioner og fordele nedenfor:

Unikke fordele og enestående funktioner

  • Kompensator i krom-nikkel stål: Denne ølhane er udstyret med en højkvalitets og holdbar kompensator lavet af krom-nikkel stål, der sikrer en jævn trykfordeling i ølfadet. Dette resulterer i en perfekt og cremet øl med optimal skumstruktur, der vil glæde alle ølentusiaster.
  • Materialer af høj kvalitet: Vandhanen er håndlavet af korrosionsbestandigt krom-nikkelstål og har en guldfarvet belægning, der beskytter vandhanen og giver den et elegant udseende.
  • Nem at bruge: Kompensatorhanen leveres med en skumknap og en roset, der sikrer en jævn håndtering ved trådning. Den 55 mm lange gevindkontaktlæbe er perfekt til forskellige typer øllinjer.

Denne kompensatorhane i krom-nikkelstål med rustfri kompensator og guldfarvet belægning er perfekt til professionelle bartendere og restauratører. Følgende er flere grunde til, hvorfor dette produkt er det perfekte valg for dig:

  • Fleksibilitet og tilpasning: Denne vandhane kan nemt tilpasses til forskellige typer øllinjer, hvilket gør den velegnet til brug i forskellige miljøer og omgivelser.
  • Nem at rengøre: Det enkle og ukomplicerede design gør vandhanen nem at rengøre, hvilket sparer tid og sikrer god hygiejne.
  • Elegant design: Den guldfarvede belægning giver vandhanen et æstetisk og elegant præg, der vil forbedre udseendet af din bar eller restaurant.
  • Velegnet til forskellige typer øl: Denne kompensatorhane garanterer perfekt aftapning af forskellige typer øl, uanset om du serverer pilsner, hvede eller stout.
  • Plidelighed og lang levetid: Vandhanen er bygget med langtidsholdbare materialer og garanterer pålidelig ydeevne, selv under intensiv brug.
  • Øget kundetilfredshed: Brug af denne kompensatorhane giver dine gæster en unik og uforglemmelig øloplevelse, som igen fører til øget kundetilfredshed og loyalitet.
  • Investering i kvalitet: Denne kompensatorhane er ikke bare et produkt, men en investering i den overordnede kvalitet af dit vandhanesystem og dine gæsters tilfredshed.

Bestil nu og opdag, hvorfor vores kompensatorhane i krom-nikkelstål med rustfri kompensator og guldfarvet belægning er det perfekte valg til at garantere den perfekte øloplevelse.

Vare-ID 453041
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 950 g
Nettovaegt 900 g
Dimensioner 115×37×90mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: