ich-zapfe

Øl tårn, tappetårn - model "RJ9010", polerat rostfritt stål


Varenummer NEW-6325

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 15,515.47
DKK 12,190.73 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Øl tårn, tappetårn - model "RJ9010", polerat rostfritt stål

Biervælget - model "RJ9010", poleret rustfrit stål er det ideelle valg for dem, der ønsker at servere øl på en elegant og funktionel måde. Denne ølstand fås i enten mat eller poleret rustfrit stål og med forfinede farver som kile-guld eller poleret kobber. Dens raffinerede design og polerede finish tilføjer et strejf af klasse til enhver atmosfære.

Den polerede CNS-sokkel sikrer stabilitet og holdbarhed, mens rør i kobber eller messing med 2 vinkler til fodbøjler og et ledd i krom-nikkel rustfrit stål skaber et moderne og værdsat billede for fadøl.

Vigtigste funktioner:

  • Version: Mat eller poleret rustfrit stål
  • Tilgængelige farver: Kile-Guld eller Poleret Kobber
  • Poleret CNS-sokkel
  • Rør i kobber eller messing med 2 vinkler til fodbøjler og et ledd i krom-nikkel rustfrit stål
  • Højde 462 mm, Touch-højdecenter 410 mm og bredde 990 mm, rør 104 mm Ø
  • Pris uden patroner, linje eller installation

Gør din bar eller dit hjemmested smukkere med Biervælg - model "RJ9010", poleret rustfrit stål, og forvandl hvert øjeblik til en oplevelse af smag og stil.

Begræns dig ikke til kun at servere øl, tilbyd en unik sensorisk oplevelse takket være elegance og praktisk anvendelighed af denne ølstand. Uanset om du arrangerer en særlig begivenhed eller bare ønsker at nyde afslappende øjeblikke med vennerne, vil Biervælg - model "RJ9010" være din ideelle følgesvend.

Vælg den mulighed, der bedst passer til din atmosfære og æstetiske præferencer, mellem mat eller poleret rustfrit stål og de forfinede farver kile-guld eller poleret kobber. Takket være den polerede CNS-sokkel får du ikke kun en stabil støtte, men også et dekorativt element med stor visuel effekt.

Med dens robuste konstruktion og avancerede teknologi med rør i kobber eller messing med 2 vinkler og et ledd i krom-nikkel rustfrit stål, garanterer denne ølstand ikke kun en optimal fordeling af øl, men skiller sig også ud med sin styrke og holdbarhed over tid.

Med en højde på 462 mm og en bredde på 990 mm tilbyder denne Biervælg RJ9010 en imponerende tilstedeværelse, der ikke går ubemærket hen. Dens Touch-højdecenter på 410 mm sikrer en behagelig rækkevidde for dine gæster.

Dette model fås uden patroner, linje eller installation, hvilket giver dig friheden til at tilpasse din øloplevelse efter dine præferencer og behov.

Tilføj et strejf af klasse til din ølservice og lad din passion for god smag skinne igennem i hver fadøl. Vælg Biervælg - model "RJ9010" til en øloplevelse uden kompromis, hvor kvalitet og stil mødes for at skabe uforglemmelige øjeblikke.

Vare-ID 453660
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 12000 g
Nettovaegt 12000 g
Dimensioner 104×990×462mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: