ich-zapfe

Kobber pande, kobber stegepande - lille, oval


Varenummer NEW-8277

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 549.06
DKK 431.39 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Kobber pande, kobber stegepande - lille, oval

Den lille ovale kobberpande er et alsidigt stykke køkkengrej, perfekt til professionelle køkkener og daglig brug. Kobber er en fremragende varmeleder og fordeler hurtigt varmen jævnt i hele panden, hvilket gør det til et energieffektivt valg til dit køkken.

Panden er malet udvendigt for at give den et slankt og moderne udseende, men vi anbefaler at fjerne malingen, før du bruger den første gang.

Nogle af vores redskaber er lakerede for at forhindre oxidering eller tab af glans under opbevaring, men det er afgørende at fjerne lakken, før de bruges.

Følg disse simple trin for at fjerne maling eller lak: fyld en stor beholder med vand og tilsæt en spiseskefuld natron for hver liter vand.

Lad stykket koge i 15 minutter, og lakeringslaget vil adskille sig fra produktet. Vask med sæbe og vand, tør indersiden med en ren klud, og hvis du vil bevare den ydre glans, brug et specielt produkt til rengøring.

Hvis der er resterende lak, kan det nemt fjernes med en klud gennemvædet i acetone. Det er vigtigt at fjerne al maling, før du bruger panden; ellers vil ovnens varme mørkne malingen og kompromittere pandens funktionalitet.

Hovedkarakteristika:

  • Lille oval kobberpande ideel til professionelle køkkener og daglig brug
  • Kobber er en fremragende varmeleder, der fordeler varmen jævnt i hele panden for hurtig opvarmning og energibesparelse
  • Malet udvendigt, det anbefales at fjerne malingen, før den bruges første gang
  • Lakeret for at forhindre oxidering eller tab af glans under opbevaring
  • Materiale: Kobber, Tin og Messing

Den lille ovale kobberpande er lavet af materialer af høj kvalitet, herunder kobber, tin og messing, hvilket sikrer holdbarhed og langvarig brug. Pandens kompakte størrelse gør den perfekt til enkeltpersons serveringer eller små portioner mad.

Brug den til at sautere grøntsager, stege æg eller lave en hurtig wokret, udnyttende kobberets fremragende varmeledningsevne til at tilberede dine måltider perfekt.

Pandens ydre lag er malet for at give den et stilfuldt udseende, men hvis du foretrækker et mere klassisk udseende, fjern malingen, før du bruger den. Brug en beholder med vand og natron til at fjerne malingen eller lakken og sørg for, at der ikke er rester, før du bruger den. Den lille ovale kobberpande er uundværlig i ethvert køkken, der kombinerer funktion og skønhed for at skabe et køkkengrej, der vil vare i mange år fremover.

Vare-ID 454401
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 600 g
Nettovaegt 600 g
Dimensioner 360×200×100mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: