ich-zapfe

Destillationsapparat, Alembic - med spritbrænder, 1,25 liter


Varenummer NEW-7524

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 3,313.58
DKK 2,360.89 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Destillationsapparat, Alembic - med spritbrænder, 1,25 liter

  • Kobberdestillationssystem af høj kvalitet med spritbrænder
  • Kompakt destillationsapparat lavet af kobber
  • Kapacitet: 1,25 liter, tykkelse: 0,6 mm
  • Materiale: håndtag af kobber og messing, vægt: 3,5 kg
  • Sort metalramme med håndsving til at fastgøre hjelmen til destillationsbeholderen
  • Mål: 400 mm x 380 mm x 180 mm

Alembic-destillationsapparatet er et mesterværk inden for håndværk, med et kobberdestillationssystem af høj kvalitet udstyret med en præcisionskonstrueret spritbrænder. Dette kompakte destillationsapparat, omhyggeligt håndlavet af rent kobber, kan prale af en kapacitet på 1,25 liter og en robust 0,6 mm tykkelse, hvilket sikrer lang levetid og enestående ydeevne.

Dyv ned i destillationskunsten med selvtillid, da Alembic Distillers håndtag af kobber og messing giver både elegance og holdbarhed. Med en vægt på cirka 3,5 kg er dette apparat et vidnesbyrd om kvalitet og håndværk.

Det innovative design inkluderer en sort metalramme med en praktisk krankmekanisme, så du nemt kan fastgøre hjelmen til destillationsbeholderen. Dimensionerne, der måler 400 mm x 380 mm x 180 mm, skaber den perfekte balance mellem funktionalitet og pladsbesparende bekvemmelighed.

Fordyb dig i en verden af hjemmedestillation med denne udsøgte kobberdestillation med en hjelm, der fungerer som et dampkammer. Tiltrækningen ved dette apparat strækker sig ud over dets funktionelle fortræffeligheder; den fungerer som et fængslende midtpunkt for enhver hjemmebar, der afspejler traditionen og det håndværk, der er indlejret i dets design.

Forbedre din hjemmedestillationsoplevelse med denne kompakte, men kraftfulde destillation, komplet med en spritbrænder. Dens størrelse og bærbarhed gør den til en alsidig tilføjelse til ethvert hjem, mens materialer af høj kvalitet og robuste konstruktion sikrer en levetid med behagelig brug.

Med fokus på både form og funktion står Alembic Destillation Apparatus som et vidnesbyrd om destillationens rige historie. Dette er ikke kun et stykke udstyr; det er en erklæring om sofistikering og en indgang til kunsten at skabe dit eget spiritus derhjemme.

Bring traditionen med håndværksmæssig destillation ind i dit hjem i dag. Bestil Alembic Destillation Apparatus nu, og begiv dig ud på en rejse med smag, kvalitet og håndværk.

Er destillering lovlig?
I nogle lande ja, i andre ikke. Forskellige lande har forskellige love, og nogle tillader små mængder hjemmedestillation eller kræver en kommerciel licens. Det er kundens ansvar at informere sig selv om de love, der gælder i deres land. Vores firma påtager sig intet ansvar for ukorrekt brug af vores stillbilleder. Vores virksomhed påtager sig intet ansvar.

Vare-ID 454123
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 3500 g
Nettovaegt 3500 g
Dimensioner 380×180×400mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: