ich-zapfe

Bardisk, Serveringsbord, Barbordsdæksel med 1 håndvask, krom-nikkelstål, 2700 x 730 x 50 mm


Varenummer NEW-4297

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 17,401.50
DKK 13,672.61 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Bardisk, Serveringsbord, Barbordsdæksel med 1 håndvask, krom-nikkelstål, 2700 x 730 x 50 mm

Krom-nikkelstål standard barbordsdækken med faste mål er den perfekte løsning til afdækning af barborde i cateringbranchen. Med et bassin og dimensionerne 2700/730/50 tilbyder låget et højt funktionsniveau og imponerer med sit højkvalitets håndværk.

Egenskaber:

  • Rustfrit stål, 1 mm, børstet satinfinish, med svejste hjørner
  • Perlekant hele vejen rundt for høj stabilitet
  • Spånpladeforing, beskyttende lak, for en lang levetid
  • Dryppeplade med PRISMA-PLUS sigteplade for nem håndtering af væsker
  • Inkluderer affalds- og overløbsfittings til hurtig tømning
  • 32 mm monteringshul til tilslutning af vandhaner
  • Søjleboring tilgængelig mod et ekstra gebyr
  • Alle dæksler er 730 mm dybe og 50 mm tykke
  • Drypbakke: 2000 x 300 mm

Krom-nikkelstål standard barcoveret imponerer med sin høje kvalitet og funktionelle karakter. Drypbakken og sipladen muliggør nem håndtering af væsker, og afløbs- og overløbsarmatur sikrer, at bassinet kan tømmes hurtigt og nemt. Det 32 ​​mm hanehul gør det nemt at tilslutte en hane og søjlehullet fås også som ekstraudstyr. Med Krom-nikkelstål standard barbetræk får du et betræk, der opfylder de højeste krav og er ideelt til daglig brug i cateringbranchen.

Den robuste konstruktion lavet af 1 mm tykt rustfrit stål, børstet til en satinfinish og med præcist svejste hjørner, sikrer ikke kun et attraktivt udseende, men også en imponerende lang levetid. Dette betræk er designet til at modstå strabadserne i et professionelt køkken og samtidig bevare dets elegante udseende. Den runde perlekant giver ekstra stabilitet og holdbarhed, hvilket gør Krom-nikkelstål-standardstangen til en investering, der vil betale sig på lang sigt.

Et andet højdepunkt er spånpladeforingen, som er beklædt med en beskyttende lak. Dette giver ekstra beskyttelse mod fugt og sikrer, at dit cover bevarer sin form og stabilitet selv under intensiv brug. Det sofistikerede affalds- og overløbsarmatur er endnu et pluspunkt, der gør håndtering og vedligeholdelse meget nemmere ved at muliggøre hurtig og effektiv tømning.

Den integrerede drypbakke med PRISMA-PLUS sigteplade er ideel til håndtering af væsker. Det opfanger dryp og spild, hvilket gør rengøringen nemmere. Takket være drypbakkens generøse dimensioner (2000 x 300 mm) er der sikret en omfattende dækning, hvilket holder arbejdsfladen ren og hygiejnisk.

Det 32 ​​mm hanehul er perfekt dimensioneret til at forenkle tilslutningshaner, hvilket øger fleksibiliteten og effektiviteten i din cateringfacilitet. Muligheden for at tilføje et søjlehul giver yderligere tilpasningsmuligheder for yderligere at skræddersy dækningen til dine specifikke behov.

Krom-nikkelstål standard barbetræk er ikke kun et funktionelt element i dit køkkenudstyr, det bidrager også æstetisk til det samlede billede. Dets elegante, tidløse design passer problemfrit ind i ethvert moderne cateringmiljø og understreger din virksomheds professionelle karakter.

Afslutningsvis er Krom-nikkelstål standard barcover et smart valg for enhver cateringvirksomhed, der værdsætter kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Dette cover er designet til at imødekomme de daglige krav til et professionelt køkken, mens det altid giver det højeste niveau af ydeevne og pålidelighed.

Vare-ID 453139
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 17000 g
Nettovaegt 16500 g
Dimensioner 2700×730×50mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: