ich-zapfe

Bardisk, Serveringsbord, Barbordsdæksel med 1 håndvask, krom-nikkelstål, 1600 x 730 x 50 mm


Varenummer NEW-4292

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 10,399.22
DKK 8,170.82 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Bardisk, Serveringsbord, Barbordsdæksel med 1 håndvask, krom-nikkelstål, 1600 x 730 x 50 mm

Med Krom-nikkelstål standard bardæksel, med 1 håndvask, 1600/730/50, stoler du på et låg, der står for kvalitet, lang levetid og maksimal funktionalitet. Her er ti grunde til, at du har helt ret med dette produkt i din cateringvirksomhed:

  • Præcis udførelse:Krom-nikkelstål standard barborddækken er lavet af satinbørstet, 1 mm tykt rustfrit stål med svejste hjørner. Det præcise håndværk garanterer ikke kun et æstetisk tiltalende udseende, men også øget levetid.
  • Robust konstruktion:Den runde perlekant og spånpladebeklædningen, beskyttende lak, gør dækslet ekstremt robust og modstandsdygtigt over for daglig belastning i gastronomiske miljøer.
  • Effektiv dræning:Drypbakken med PRISMA-PLUS sigteplade og de medfølgende affalds- og overløbsbeslag sikrer effektiv dræning og holder dermed arbejdspladsen ren og hygiejnisk hele tiden.
  • Hygiejnisk rengøring:PRISMA-PLUS sigtepladen muliggør særlig hygiejnisk rengøring og opfylder derfor de strenge hygiejnestandarder.
  • Tilpasningsmuligheder:Søjleboringsindstillingen giver mulighed for tilpasning for at imødekomme de specifikke behov for din operation.
  • Armaturboring:Den 32 mm armaturboring tilbyder ukompliceret montering af armaturer og forbedrer dermed funktionaliteten yderligere.
  • Optimale dimensioner:Med dimensionerne 1600/730/50 tilbyder Krom-nikkelstål standard barborddækken en generøs arbejdsflade og er bygget med en dybde på 730 mm og en tykkelse på 50 mm.
  • Optimal drypbakkestørrelse:Drypbakken, der måler 1.000 x 300 mm, giver en effektiv opsamlingsflade til at kontrollere spild og holde det omkringliggende område rent.
  • Alsidig brug:Krom-nikkelstål-standardbarcoveret er ideelt til barer, restauranter og hoteller og beviser sig selv i miljøer, hvor ydeevne og pålidelighed er afgørende.
  • Hurtig leveringstid:Med vores hurtige leveringstid kan du hurtigt udstyre din virksomhed med dette højkvalitetsprodukt.

Krom-nikkelstål standard barbordsdæksel med 1 håndvask, 1600/730/50, lavet af krom-nikkel stål står for kvalitet og funktionalitet i perfektion. Stol på et cover, der fungerer godt i ethvert cateringmiljø og hjælper din virksomhed med at opnå nye niveauer af effektivitet og hygiejne.

Vare-ID 453137
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 16500 g
Nettovaegt 16000 g
Dimensioner 1600×730×50mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: