ich-zapfe

Destillationsapparat, Alembic Set Premium, med spritbrænder og termometer, 0,7L


Varenummer NEW-7520

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 1,976.83
DKK 1,729.73 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Destillationsapparat, Alembic Set Premium, med spritbrænder og termometer, 0,7L

Alembic destillationsapparatet, kobber, med spritbrænder og termometer, 0,7 liter er ikke kun et destillationssystem; det er et udsøgt stykke håndværk designet til kenderen, der værdsætter kunsten og videnskaben om destillation.

Kobbergryden og hjelmen af høj kvalitet er lavet med præcision og har et svanehalsdesign, der løfter både de æstetiske og funktionelle aspekter af dette destillationsapparat. Dette unikke design er ikke kun til udstilling; det forbedrer den overordnede destillationsproces og sikrer et raffineret og rent slutprodukt.

Hurtigkoblingen lavet af messing giver ikke kun holdbarhed, men også sømløs forbindelse til kondensbeholderen. Denne funktion understreger opmærksomheden på detaljer, der er lagt i konstruktionen, og lover en jævn og effektiv destillationsoplevelse.

På trods af sin kompakte størrelse, der kan prale af en 0,7-liters destillationsbeholder, går dette sæt ikke på kompromis med ydeevnen. Det er den perfekte ledsager for dem, der ønsker at skabe deres egen spiritus derhjemme, og tilbyder en håndterbar størrelse, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Inkluderingen af en alkohollampe, placeret på træfoden, tilføjer et strejf af praktisk til sættet. Denne tankevækkende tilføjelse giver mulighed for nem betjening og giver dig fleksibiliteten til at destillere din spiritus med bekvemmelighed og præcision.

Ikke kun et destillationsapparat, dette sæt er et statement-stykke til dit hjem. Dets imponerende design forvandler den til et iøjnefaldende element, der tilføjer et strejf af sofistikering til ethvert rum. Det er mere end et værktøj; det er en samtalestarter og et vidnesbyrd om din påskønnelse af kvalitetshåndværk.

Oplev problemfri destillation med nem håndtering, der henvender sig til både begyndere og erfarne destillere. Det brugervenlige design sikrer, at du kan fokusere på kunsten at destillere uden unødvendige komplikationer.

Tekniske data:

  • Kapacitet: 0,7 liter
  • Tykkelse: 0,9 mm
  • Malingbehandling: Nej
  • Materiale: Håndtag af kobber og messing
  • Vægt: 1,2 kg
  • Størrelse H x L x B: 410 mm x 310 mm x 140 mm

Dyv ned i en verden af hjemmedestillation med tillid. Dette sæt, med sin robuste konstruktion og indviklede design, lover en dejlig rejse ind i kunsten at skabe din egen spiritus. Bestil Alembic destillationsapparatet - sæt Premium, kobber, med spritbrænder og termometer, 0,7 liter i dag, og begynd med en destillationsoplevelse som ingen anden!

Er destillering lovlig?
I nogle lande ja, i andre ikke. Forskellige lande har forskellige love, og nogle tillader små mængder hjemmedestillation eller kræver en kommerciel licens. Det er kundens ansvar at informere sig selv om de love, der gælder i deres land. Vores firma påtager sig intet ansvar for ukorrekt brug af vores stillbilleder. Vores virksomhed påtager sig intet ansvar.

Vare-ID 454119
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 1200 g
Nettovaegt 1200 g
Dimensioner 310×140×360mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: