ich-zapfe

Komplet sæt Destillationsapparat, Alembic - Premium med ren gær, 1,25L


Varenummer NEW-7991

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 5,463.83
DKK 4,293.06 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Komplet sæt Destillationsapparat, Alembic - Premium med ren gær, 1,25L

Begynd på en rejse med håndværksmæssig destillation med vores udsøgte Complete Set Alembic Distiller, et sandt mesterværk lavet til feinschmeckere. Forøg din spiritusfremstillingsoplevelse med dette førsteklasses destillationsapparat, omhyggeligt designet af kobber af høj kvalitet.

Turnelsen ved vores Distiller ligger ikke kun i dens funktionalitet, men i dens karakteristiske og iøjnefaldende design. Den kompakte størrelse tilføjer et strejf af elegance, perfekt egnet til entusiaster, der søger en raffineret hjemmedestillationsoplevelse.

Kernen i dette premium sæt er en robust sort metalramme, der ikke kun forbedrer dens æstetiske tiltrækningskraft, men også sikrer holdbarhed. Kobberkonstruktionen af høj kvalitet garanterer en forlænget levetid, hvilket gør den til en god investering for dem, der er dedikerede til at mestre kunsten at destillere.

  • Fordyb dig i destillationskunsten med vores håndlavede destillationsapparat, der kan prale af et exceptionelt og ukonventionelt design, der fanger opmærksomheden.
  • Oplev lang levetid med kobberkonstruktionen af høj kvalitet, et vidnesbyrd om den dedikation, vi har lagt i at skabe et destillationsapparat, der holder tidens tand.
  • Den kompakte størrelse af vores Distiller, designet til hjemmebrug, gør den til en alsidig og stilfuld tilføjelse til ethvert rum, fra hjemmebarer til dedikerede destillationsrum.
  • Nyd præcis temperaturkontrol med den medfølgende elektriske kogeplade og termometer, der sikrer de optimale betingelser for din destillationsproces.
  • Forkæl dig selv med en komplet destillationsoplevelse med vores gennemtænkte udvalgte sæt, inklusive en JULEP-si, kobbertragt, alkoholmåler med termometer, rensebørste og en barske.

Som et vidnesbyrd om vores forpligtelse til ekspertise indeholder hvert sæt også 15 g ren gær, et afgørende element for at opnå den perfekte gæring og destillation af din spiritus. Denne omhyggelige opmærksomhed på detaljer adskiller vores Complete Set Alembic Distiller og sikrer, at hvert trin på din destillationsrejse bliver mødt med præcision og finesse.

Invester i det ekstraordinære, og forvandl dine spiritusskabende bestræbelser. Bestil vores komplette sæt Alembic Distiller nu, og oplev indbegrebet af førsteklasses destillationshåndværk.

Er destillering lovlig?
I nogle lande ja, i andre ikke. Forskellige lande har forskellige love, og nogle tillader små mængder hjemmedestillation eller kræver en kommerciel licens. Det er kundens ansvar at informere sig selv om de love, der gælder i deres land. Vores firma påtager sig intet ansvar for ukorrekt brug af vores stillbilleder. Vores virksomhed påtager sig intet ansvar.

Vare-ID 454329
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 4106 g
Nettovaegt 4066 g
Dimensioner 350×210×460mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: