ich-zapfe

Kander, Karafler, Glaskande med islæbe af polykarbonat, 1,8L


Varenummer NEW-13791

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 95.12
DKK 74.73 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 2-4 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Kander, Karafler, Glaskande med islæbe af polykarbonat, 1,8L

Hvis du vil nyde kolde forfriskninger på en varm sommerdag eller servere kølige drikkevarer til dine gæster, er denne kande, glaskande med polycarbonat islæbe en ideel løsning. Kanden er lavet af højkvalitets polycarbonat, som sikrer dens holdbarhed og gør den modstandsdygtig over for knække og skår. Dens indhold er 1800 ml, stor nok til at servere flere drinks på én gang.

Kanden har en diameter på 9,0 cm, og dens top måler 12,5 cm. Højden er 18,0 cm, og den har en vægt på 274g, hvilket gør den let og nem at håndtere. Dets polycarbonatmateriale gør det også nemt at rengøre, hvilket giver dig en hurtig og problemfri rengøring.

En af de unikke egenskaber ved denne kande er dens polycarbonat-islæbe. Denne læbe hjælper med at forhindre is i at falde ned i dine glas, mens den hældes, og forhindrer stænk og snavs. Islæben tilføjer også et æstetisk præg til kanden, hvilket gør den til et attraktivt midtpunkt til enhver lejlighed.

Denne kande er ikke kun funktionel, men den har også et stilfuldt design, der helt sikkert vil komplementere ethvert køkken eller spisestue. Den klare glaskande giver dig mulighed for at fremvise og servere dine drinks, hvilket gør den ideel til iste, limonade, cocktails og meget mere.

Sammenfattende, her er de vigtigste egenskaber ved denne kande, glaskande med polycarbonat islæbe, 1,8 ltr:

Invester i denne kande, glaskande med islæbe i polycarbonat, 1,8 ltr nu, og nyd dens stilfulde, funktionelle design. Den er perfekt til enhver lejlighed, hvad enten det er en familiesammenkomst, en grill eller et middagsselskab. Server dine yndlingsdrinks uden at bekymre dig om, at de bliver spildt eller ser utiltalende ud. Med denne kande vil dine forfriskninger altid se ud og smage deres bedste.

Vare-ID 99923452
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 320 g
Nettovaegt 274 g
Dimensioner 130×130×180mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: