ich-zapfe

Kobber pande, kobber stegepande - med håndtag, 16 cm


Varenummer NEW-8269

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 455.28
DKK 357.71 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Kobber pande, kobber stegepande - med håndtag, 16 cm

Kobberpanden med håndtag, 16 cm, er et holdbart og alsidigt køkkenredskab, der er perfekt til både professionelle køkkener og daglig brug i hjemmet. Lavet af kobber, tin og messing giver denne pande fremragende varmeledningsevne, fordeler varmen jævnt og opvarmer hurtigt, hvilket sparer energi og tid. Med sit malede ydre er det vigtigt at følge de medfølgende instruktioner for at fjerne malingen, før den bruges.

Funktioner og Fordele

  • Høj kvalitet Materialer:Denne kobberpande er lavet af kobber, tin og messing, hvilket gør den fremragende til at lede varme.
  • Energieffektiv:Panden fordeler varmen jævnt og opvarmer hurtigere sammenlignet med andre materialer, hvilket gør den til en energieffektiv løsning.
  • Håndtag:Denne pande har håndtag på begge sider, hvilket gør det nemt at flytte rundt i køkkenet med lethed og reducerer risikoen for forbrændinger.
  • Fjernelse af maling:Kobberpanden har et malet ydre, som skal fjernes før brug. Følg de medfølgende instruktioner for nem og effektiv fjernelse af maling.
  • Nem at rengøre:Denne kobberpande er let at rengøre, da kobbermaterialet naturligt er non-stick. En skånsom håndvask med sæbe og vand er alt, hvad der er nødvendigt.

Kobberpanden med håndtag, 16 cm, er det perfekte supplement til dit køkken. Med sine materialer af høj kvalitet og fremragende varmeledningsevne er denne pande ideel til at lave alt fra en simpel omelet til en fancy pandesovs. Det malede ydre giver denne pande et stilfuldt og moderne look, men det er afgørende at fjerne malingen før brug. Heldigvis er de medfølgende instruktioner nemme at følge og vil have din kobberpande klar til brug på ingen tid.

Fjernelse af maling

Kobberpander er malet udvendigt, hvilket skal fjernes inden første brug. Følg disse instruktioner omhyggeligt:

  1. Blød panden i vand og tilsæt natron. Bland godt.
  2. Kog i 15 minutter, og du vil se lakeringslaget adskille sig fra panden.
  3. Vask redskabet med sæbe og vand og tør grundigt. Brug et specielt rengøringsprodukt for at bevare den ydre glans.
  4. Fjern eventuel resterende maling med en klud gennemvædet i acetone.

Kobberpander er populære på grund af deres hurtige opvarmning, jævne varmefordeling og energieffektivitet. Og med de medfølgende håndtag kan du nemt flytte panden fra komfur til ovn eller servere direkte ved bordet. Kobber har naturligt non-stick egenskaber, hvilket gør det nemt at rengøre efter et måltid.

Alt i alt er Kobberpanden med håndtag, 16 cm, et alsidigt og holdbart køkkenredskab, der er perfekt til både professionel og personlig brug.

Vare-ID 454393
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 600 g
Nettovaegt 600 g
Dimensioner 220×220×70mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: