ich-zapfe

Saro Grillplade, E7/KTG1BAL, åben bund, gas


Varenummer NEW-11701

Producent: ich-zapfe


* Inkl. moms ekskl. Levering

Saro Grillplade, E7/KTG1BAL, åben bund, gas

Gaspladen med åben model E7-K er det perfekte valg til professionelle kokke på udkig efter en nem måde at tilberede mad på en flad overflade. Med sin ensartede varmeamplitude og præcise kontroller er denne flade plade ideel til madlavning næsten alt, fra æg og pandekager til bøf og kylling.

Denne E7-K-model har et elegant design og en robust krop indbygget i rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed og let rengøring. Gaspladen tilvejebringer en ensartet overfladetemperatur og høj udgangseffekt, hvilket gør det muligt at tilberede mad hurtigt og i høj mængde.

Egenskaber:

  • flad madlavningsoverflade: gasgreb har en flad overflade, der tilbyder en bred plads til madlavning af en række fødevarer.
  • Præcis temperaturkontrol: Med nøjagtige temperaturkontroller kan du justere temperaturen for at imødekomme dine specifikke madlavningsbehov.
  • Elegant og holdbart design: Gasgreb har et elegant design indbygget i rustfrit stål, hvilket sikrer dets holdbarhed og let rengøring.
  • сhapa gas: Denne E7-K-model har en højtryksbrænder, der giver høj udgangseffekt og ensartet overfladetemperatur til at koge mad hurtigt.
  • Åben base: Den åbne base af E7-K-modellen giver let adgang til interne komponenter, der letter vedligeholdelse og rengøring.

FAQ:

hvordan er jeg interesseret i bagepladsen?

Gasgreb er tændt blot ved at tænde gasstyringsknappen. Flammen skal tænde med det samme.

hvordan renser jeg bagepladsen?

For at rengøre bageplade gas, lad den afkøle helt og derefter bruge en spatel til at barbere eventuelle fødevarerester. Vask derefter overfladen med sæbe og vand og skyl godt.

Hvad er gasnets spænding?

Gasgreb fungerer med gas, så der er ingen nødvendig spænding. Det er simpelthen knyttet til gasforsyningen.

Er denne flade plade velegnet til kommerciel brug?

Ja, gasgreb med åben basismodel E7-K er velegnet til kommerciel brug, da det er designet til at imødekomme behovene hos restauranter og køkkener med stor efterspørgsel.

Hvordan justerer jeg temperaturen i gasgreb?

Du kan justere temperaturen i bagepladsen ved hjælp af de nøjagtige temperaturkontroller, der er placeret på frontpanelet på den flade plade.

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: