ich-zapfe

Kødhakker, Kødhakkemaskine, Kødmaskine - Elektrisk, 850 W, rustfrit stål


Varenummer NEW-98960

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 7,420.12
DKK 5,830.10 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 2-4 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Kødhakker, Kødhakkemaskine, Kødmaskine - Elektrisk, 850 W, rustfrit stål

  • Premium kvalitet - fremstillet af højkvalitets fødevarekvalitet rustfrit stål, slidbestandigt og rustfrit. Vores kommercielle kødhakker er nem at rengøre og holder længere.
  • Sterk ydelse - med en 850 watt motor kan kødkværnene nå en hastighed på 180 o/min og male op til 250 kg kød i timen, hvilket gør kødkværningen hurtig og bekvem.
  • Let at bruge - hurtig slibning. Der er kun et trin i startfasen, nem at bruge denne elektriske kødhakker med frem/tilbage funktion, tids- og energibesparelse.
  • Godt designede detaljer - udstyret med en kødbakke er dette et ideelt sted at have kødstykker ved hånden. Udover den 6 mm slibeplade, der er monteret på maskinen, tilbyder vi dig også en 8 mm slibeplade til grov- eller finslibning.
  • Bred anvendelse - ud over kød kan den kommercielle maskine også bruges til at male fisk, chili, grøntsager osv. Velegnet til forskellige situationer, herunder husholdningskøkkener, hotelrestauranter og virksomhedsbrug.

Kødhakkeren er en elektrisk maskine af høj kvalitet, som kan male forskellige typer kød på en bekvem og effektiv måde. Med en motor på 850 watt kan kødhakkeren male op til 250 kg kød i timen og opnå en hastighed på 180 o/min. Det betyder, at den er ideel til brug i både husholdningskøkkener, hotelrestauranter og virksomhedsbrug.

Vores kødhakker er også fremstillet af højkvalitets rustfrit stål af fødevarekvalitet, hvilket gør den både holdbar og rustfri. Den er også nem at rengøre og vedligeholde. Ved hjælp af en frem/tilbage funktion er den nem at bruge, og kunden vil kun opleve ét trin i startfasen. Med sin kompakte størrelse og brugervenlighed er vi sikre på, at vores kødhakker vil imødekomme dine behov og krav.

Kødhakkeren har også en kødbakke i rustfrit stål, der giver dig mulighed for at have kødstykker ved hånden til den bedste maleoplevelse. Vi leverer også en 6 mm slibeplade og en 8 mm slibeplade til grov- eller finslibning. Kødhakkeren kan også bruges til at male fisk, chili, grøntsager osv., og derfor kan den bruges i en bred vifte af situationer.

Endvidere er maskinen udstyret med et ventilationsdesign, som er vigtigt for god varmeafledning. De fire skridsikre gummipuder sikrer maskinens stabilitet under brug. Og når det er tid til at rengøre tilbehøret, kan det aftagelige slibehoved, foderskål og hals vaskes grundigt med varmt sæbevand.

Pakkens indhold omfatter 1 kødhakker, 1 skæreblad og 1 kødpusher. Med alle disse funktioner og tilbehør er vi sikre på, at vores kødhakker vil være det perfekte valg til dit køkken.

Vare-ID 99924209
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 31000 g
Nettovaegt 31000 g
Dimensioner 490×300×490mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.