ich-zapfe

Saro Håndsprit dispenser, DIA, uden sensor, rustfrit stål


Varenummer NEW-11552

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 2,685.40
DKK 2,349.72 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 2-4 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Saro Håndsprit dispenser, DIA, uden sensor, rustfrit stål

Hold dine hænder fri for bakterier og bakterier med den antibakterielle geldispenser uden berøring af rustfrit stål model Saro Day. Denne desinfektionsmiddeldispenser er en praktisk og hygiejnisk løsning for at holde hænderne rene og sikre. Med "No Touch" -systemet behøver brugeren ikke at røre ved dispenseren, hvilket hjælper med at holde miljøet klarere og mere sikkert.

  • Elegant design i rustfrit stål
  • Intet berøringssystem til en mere hygiejnisk applikation
  • Arbejder med fire AA -batterier (ikke inkluderet)
  • 1000 ml reservoirkapacitet
  • Let at installere og vedligeholde

Dispenseren af ​​ikke -touch rustfrit stål antibakteriel gel er perfekt til områder med en stor strøm af mennesker, såsom indkøbscentre, supermarkeder, lufthavne og offentlige transportstationer. Det er også ideelt til brug på kontorer, restauranter, fitnesscentre og skoler.

automatisk desinfektion

Med "No Touch" -systemet behøver brugeren ikke at røre ved dispenseren for at anvende desinfektionsmidlet, hvilket hjælper med at bevare hygiejnen i miljøet. Den antibakterielle geldispenser uden berøring af rustfrit stål er perfekt til steder med stor strøm af mennesker, der undgår spredning af bakterier og bakterier.

let at holde

Dispenseren er let at installere og vedligeholde. Batterierne kan let udskiftes, og 1000 ml reservoiret kan let genopfyldes. Det er en praktisk og økonomisk mulighed for at holde dine hænder rene og sikre.

Hyppige spørgsmål

Hvordan fungerer "No Touch" -systemet?

"No Touch" -systemet aktiveres af en infrarød sensor, der registrerer tilstedeværelsen af ​​brugerens hænder. Disinfektionsmiddeldispenser udløses automatisk og afviser nok desinfektionsmiddel til at rengøre og desinficere brugerens hænder.

Hvad er det disinfektionsmiddelreservoires evne?

Reservoiret for den antibakterielle geldispenser af No Touch -rustfrit stålmodel har en kapacitet på 1000 ml desinfektionsmiddel. Dette er nok til et stort antal anvendelser og hjælper med at holde produktet længere, hvilket sparer den tid og kræfter, der er nødvendig for at genopfylde dispenseren.

Hvor ofte skal jeg udskifte batterierne?

Den antibakterielle geldispenser af Touch Model Dia Touch Steel fungerer med fire AA -batterier, som ikke er inkluderet. Varigheden af ​​batterierne afhænger af batteriers brug og kvalitet. Vi anbefaler dog at udskifte batterierne efter brugen af ​​cirka 5000 applikationer.

Vare-ID 99922510
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 5000 g
Nettovaegt 4700 g
Dimensioner 520×180×520mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: