ich-zapfe

Fadølshane, Ølhane - lavet af krom-nikkelstål, model - C-TAP, NW 7mm, poleret


Varenummer NEW-3288

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 887.27
DKK 631.90 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Fadølshane, Ølhane - lavet af krom-nikkelstål, model - C-TAP, NW 7mm, poleret

Egenskaber

  • Ølhane af høj kvalitet lavet af kromnikkelstål
  • NW 7 mm og poleret overflade for et elegant look
  • Integreret skumknap til præcis dosering af ølskum
  • Leveres komplet med roset og låsemøtrik for nem installation
  • Enten 35 eller 55 mm gevindforbindelse for alsidighed
  • Mål 100x40x115 mm og vægt 700 g for nem brug og transport

Leder du efter den perfekte løsning til aftapning af øl? Se ikke længere end C-TAP Ølhanen lavet af højkvalitets krom-nikkelstål. Med sin polerede overflade og gevindforbindelser ser denne vandhane ikke kun godt ud, men er også alsidig i brug. Den integrerede skumknap sikrer præcis dosering af ølskummet, hvilket resulterer i den perfekte øl hver gang.

Forbedre din øltappeoplevelse med Ølhane, et kvalitetsvalg for dem, der sætter pris på de finere ting. Denne vandhane er lavet af slidstærkt krom-nikkelstål og sikrer lang levetid og er en elegant tilføjelse til din installation. Den polerede overflade tilføjer ikke kun et elegant touch, men gør også rengøringen til en leg og bevarer vandhanens upåklagelige udseende.

Gevindforbindelsen er designet med bekvemmelighed i tankerne og tilbyder muligheder for enten 35 mm eller 55 mm, hvilket giver fleksibilitet til at tilpasse sig forskellige dispenseringssystemer. Den lette installation, med den medfølgende roset og låsemøtrik, gør den til et foretrukket valg for både professionelle og hjemmebryggere. Forbedre dit øldispenseringsopsætning med ølhanen.

Slip kunsten at skænke øl med den integrerede skumknap, så du kan mestre den perfekte ølskumdosering. Uanset om du er en erfaren bartender eller en hjemmebrygger, sikrer denne funktion en lækker og ensartet skænkning, hvilket forbedrer den samlede øldrikkeoplevelse.

Kompakt og let, med målene 100x40x115 mm og en vægt på 700g, er ølhanen designet til nem brug og transport. Bring elegancen af ​​en hane i poleret kromnikkelstål med, uanset hvor du går, og sørg for, at din øl serveres med stil og præcision, uanset hvor du er.

Slip potentialet i din øldispenseringsinstallation løs med C-TAP Ølhane, en kombination af stil, funktionalitet og præcision. Fremhæv dit ølserveringsspil og imponer dine gæster eller kunder med det professionelle touch, denne vandhane bringer til enhver bar eller underholdning.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af ​​dit øldispenseringssystem. Vælg C-TAP ølhanen for en uovertruffen kombination af stil, alsidighed og pålidelighed. Fremhæv dit ølaftapningsspil, og nyd det fulde potentiale af dine yndlingsbryg med denne enestående hane i kromnikkelstål.

Vare-ID 453024
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 725 g
Nettovaegt 700 g
Dimensioner 100×40×115mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: