ich-zapfe

Fadølshane, Ølhane - lavet af krom-nikkelstål, model - V20, guld


Varenummer NEW-3280

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 937.73
DKK 736.77 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Fadølshane, Ølhane - lavet af krom-nikkelstål, model - V20, guld

Giv din bartender en opdatering med ølhanen af ​​høj kvalitet. Denne vandhane er lavet af holdbart krom-nikkelstål i en elegant guldfinish og er designet med professionelle barer og cateringtjenester i tankerne. Dette er det perfekte tilbehør til at sikre, at hver skænk er perfekt, hver gang.

Egenskaber

  • Huset, stemplet og gevindet i krom-nikkelstål giver lang levetid og nem rengøring.
  • Armaturens finish er modstandsdygtig over for korrosion og rust, hvilket betyder, at armaturet bevarer sit udseende og funktion selv efter længere tids brug.
  • Nem at installere med den medfølgende roset og låsemøtrik, der kræves ikke ekstra udstyr. Vandhanen har en NW 7 mm tilslutning, velegnet til alle standard øllinjer.
  • Vaneren er udstyret med en integreret skumknap til at justere skumniveauet til det perfekte niveau og øge ølnydelsen.
  • Gevindforbindelserne med en længde på 55 mm tillader fleksibel installation, hvilket gør det til et ideelt tilbehør til forskellige drikkevarebeholdere og bardiskkonfigurationer.

Forestil dig, hvordan din barherlighed forstærkes med den elegante guldfinish, der pryder ølhanen. Det er ikke bare en vandhane; det er også et statement, der tilføjer et strejf af sofistikering til din bar. Dine kunder vil nyde en problemfri og positiv skænkeoplevelse i et elegant miljø.

Giv dine kunder den bedst mulige oplevelse med ølhanen af ​​høj kvalitet. Et pålideligt valg, der ikke kun er nemt at vedligeholde, men som også garanterer holdbarhed. En vandhane af professionel kvalitet, der holder i mange år.

Spar dit personale tid til at fokusere på at levere den perfekte skænk hver gang med en enkel installation ved hjælp af den medfølgende roset og låsemøtrik. NW 7 mm-forbindelsen sikrer, at den er kompatibel med alle gængse øllinjer, hvilket gør Ølhane V20 til et alsidigt tilbehør i din bar.

Tilpas dine kunders ølniveauer med den integrerede skumknap, hvilket giver optimal ølnydelse. Ølhane V20 er en alsidig indsats i din bar og tilpasser sig de unikke behov i dit miljø med gevindforbindelserne, der har en længde på 55 mm.

Giv din bar et ekstra strejf af sofistikering med Ølhanen - et tilbehør, der ikke bare er et værktøj, men en investering i dine kunders tilfredshed og i din bars succes. Oplev problemfri skænkeoplevelse med den perfekte kombination af funktionalitet og design, som ølhanen bringer til din bar.

Vare-ID 453022
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 860 g
Nettovaegt 840 g
Dimensioner 110×37×90mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: