ich-zapfe

Fadølshane, Ølhane - lavet af krom-nikkelstål, model - V20, mat


Varenummer NEW-3279

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 904.01
DKK 552.11 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Fadølshane, Ølhane - lavet af krom-nikkelstål, model - V20, mat

Nøglefunktioner:

  • Robust og holdbar armatur i krom-nikkelstål
  • Designet til brug i professionelle barer og restauranter
  • Udstyret med en skumknap for bedre kontrol, når du hælder øl
  • Leveres med bue og låsemøtrik for nem installation
  • Gevindboltstørrelse på 55 mm for nem installation
  • Nettovægt på 700 g og mål på 95×40×110 mm
  • Velegnet til en lang række applikationer

Robusthed og lang levetid

Ølhanen V20, konstrueret af højkvalitets krom-nikkelstål, står som et bevis på sin uovertrufne robusthed og lang levetid. Dens krop, stempel og gevind i krom-nikkelstål, der er designet specielt til belastningen i professionelle miljøer, sikrer modstandsdygtighed over for korrosion og slid, hvilket sikrer pålidelig ydeevne selv under de mest krævende forhold.

Funktionelle egenskaber

Ølhane V20 forbedrer brugeroplevelsen og har en skumknap til præcis kontrol under øludtapningen. Inkluderingen af ​​en roset og låsemøtrik letter installationen. Vandhanens gevindstuds, dimensioneret til 55 mm, sikrer en problemfri installationsproces. Med en vægt på 700 g med dimensioner på 95×40×110 mm opnår den den perfekte balance mellem kompakthed og robusthed, og tilbyder en brugervenlig og effektiv løsning til ølentusiaster.

Mange mulige applikationer

Alsidighed er en definerende egenskab ved Ølhane V20, hvilket gør den til et fremragende valg til en række forskellige indstillinger. Uanset om det er i livlige barer, raffinerede restauranter, dedikerede ølfaciliteter eller endda derhjemme, giver denne vandhane en ensartet og effektiv øldispensering. Forøg din øltappeoplevelse med Ølhane V20, en alsidig tilføjelse til enhver opsætning, der sikrer optimal ydeevne i forskellige miljøer.

Forvandl din bar eller restaurant til et knudepunkt for fremragende drinks med ølhanen V20. Forøg øltappeoplevelsen for dine kunder og fremvis hanens holdbarhed og præcision. Denne vandhane er lavet af krom-nikkelstål og sikrer ikke kun lang levetid, men tilføjer også et strejf af sofistikering til din virksomhed.

Oplev bekvemmelighed som aldrig før med skumknapfunktionen, der giver både bartendere og ølentusiaster mulighed for at mestre kunsten at skænke med finesse. Den enkle installationsproces sikrer, at du bruger mere tid på at nyde perfekt tappet øl og mindre tid på installationsproblemer.

Værter du en hjemmebar eller planlægger du en ølcentreret begivenhed? Ølhane V20 er din ideelle ledsager. Dens kompakte dimensioner og alsidige anvendelser gør den til et must-have for alle ølelskere. Imponer dine gæster med en øldispenseringsløsning af professionel kvalitet, der kombinerer stil, funktionalitet og holdbarhed.

Invester i ølhanen V20 for en problemfri øltappeoplevelse. Dens tilpasningsevne og førsteklasses ydeevne gør det til et pålideligt valg for virksomheder og enkeltpersoner, der søger kvalitet og effektivitet i hver skænkning.

Tilslut dig ligaen af ​​ølentusiaster, der stoler på Ølhane V20 for dens enestående konstruktion og uovertrufne ydeevne. Bestil din i dag, og tag et skridt i retning af at løfte dit øldispenseringsopsætning til nye højder.

Vare-ID 453021
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 725 g
Nettovaegt 700 g
Dimensioner 95×40×110mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: