ich-zapfe

Fadølshane, Ølhane med kompensator, model - AFG CMB, sort/krom


Varenummer NEW-4115

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 520.93
DKK 409.29 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Fadølshane, Ølhane med kompensator, model - AFG CMB, sort/krom

Er du på udkig efter en ølhane af høj kvalitet, der giver præcis og hygiejnisk dispensering af ikke-alkoholholdige drikkevarer? Led ikke længere end AFG-kompensatorhanen CMB, som nu fås i en stilfuld sort/krom farve.

Funktioner:

  • Forkromet skrueforbindelse for et flot udseende og lang levetid
  • Tilslutning til montering af åg for let udskiftning af forskellige drikkevarer
  • Selvlukkende mekanisme til hygiejnisk håndtering og forebyggelse af uønsket dryp
  • Trapezformet håndtag SK-168-002 for komfortabel og nem brug

Denne ølhane er lavet af robust plastikkonstruktion og er specielt designet til udlevering af søjler med et hanehul på 36 mm. Dens selvlukkende funktion sikrer perfekt dosering og skumdannelse, mens ågforbindelsen giver dig mulighed for nemt at skifte forskellige drikkevarer og præsentere et varieret udvalg for dine kunder.

Forbedre din drikkevareservice med AFG-kompensatorhanen CMB i sort/krom. Den forkromede skruekobling tilføjer ikke kun et strejf af elegance, men garanterer også en forlænget levetid, hvilket gør det til en værdifuld investering for din virksomhed. Det elegante og moderne design af denne vandhane komplementerer enhver bar eller drikkested og skaber en indbydende atmosfære for dine kunder.

Tag kontrol over dine drikkevarer med AFG-kompensatorhanen CMB. Den selvlukkende mekanisme sikrer en hygiejnisk dispenseringsoplevelse, forhindrer rodet dryp og bevarer renligheden.

Slip alsidigheden af ​​din drikkevaremenu løs ved at bruge ågforbindelsen på AFG-kompensatorhanen CMB. Skift nemt mellem forskellige drikkevarer, hvilket giver dine kunder et bredt udvalg. Denne tilpasningsevne adskiller din virksomhed og henvender sig til forskellige smag, hvilket øger kundetilfredsheden.

Invester i AFG-kompensatorkranen CMB for uovertruffen kvalitet og ydeevne. Det ergonomiske trapezformede håndtag sikrer komfortabel og nem brug, så dine medarbejdere nemt kan servere drinks. Forbedre din kundes oplevelse med denne pålidelige og stilfulde ølhane.

Lav en erklæring med AFG-kompensatorprintet CMB i sort/krom. Dens iøjnefaldende design og holdbare konstruktion gør den til den perfekte tilføjelse til enhver bar eller restaurant. Imponer dine kunder med nøjagtig og hygiejnisk udlevering af ikke-alkoholholdige drikkevarer, så dit anlæg skiller sig ud som en destination for kvalitetsdrikke.

Oplev effektivitet og stil med AFG-kompensatorhanen CMB. Dens forkromede skrueforbindelse sikrer ikke kun et visuelt tiltalende udseende, men bidrager også til vandhanens levetid. Invester i denne pålidelige og sofistikerede ølhane for at forbedre den overordnede tiltrækning af dit drikkevaredispenseringssystem.

Forvandl din drikkevareservice med AFG-kompensatorhanen CMB. Den selvlukkende mekanisme sikrer hygiejnisk og snavsfri drift, hvilket gør den til et must-have for faciliteter, der prioriterer renlighed. Forbedre din kundes oplevelse og demonstrer dit engagement i kvalitet med denne højtydende ølhane.

Vælg AFG-kompensatorventilen CMB for uovertruffen alsidighed og funktionalitet. Den ikke-tilpassede forbindelse giver dig mulighed for nemt at skifte mellem forskellige drinks, alt efter forskellige præferencer. Invester i denne ølhane for at udvide dit udvalg af drikkevarer og give dine kunder et enestående udvalg af valgmuligheder.

Vare-ID 453089
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 920 g
Nettovaegt 900 g
Dimensioner 110×45×105mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: