ich-zapfe

Samovar, russisk kedel - Pyramid A4, 4L


Varenummer NEW-99754

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 2,281.99
DKK 1,792.99 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 2-4 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Samovar, russisk kedel - Pyramid A4, 4L

Forkæl dig selv med en unik og æstetisk russisk te-oplevelse med Samovar Pyramid A4. Denne elegante og moderne kedel er designet specielt til kræsne te-entusiaster og vil forbedre din te-ceremoni med dens utrolige funktioner.

Egenskaber:

  • To kraftige varmespoler:Med to kraftige varmespoler behøver du ikke vente længe - du kan nyde din yndlingsblanding på ingen tid.
  • Optimal temperatur:Det er nu muligt at opleve en perfekt te med Samovarens optimal temperatur på omkring 98°C, der er finjusteret for at forbedre aromaen og smagen af forskellige tevarianter.
  • Uendeligt justerbar termostat:Skræddersy din te til perfektion med en trinløst justerbar termostat, der giver dig fuld kontrol over temperaturindstillingerne, så de passer til dine individuelle smagspræferencer.
  • Generøs 4-liters kapacitet:Du kan nyde uafbrudte te-sessioner med en generøs 4-liters kapacitet, der eliminerer behovet for konstant genopfyldning og sikrer en problemfri te-drikkeoplevelse.
  • Effektiv varmefordeling:Det unikke pyramidedesign muliggør effektiv varmefordeling, hvilket sikrer, at din te konsekvent når den optimale temperatur og frigiver sin fulde smagspotentiale.
  • Visuelt spektakulært design:Ud over funktionalitet forvandler det moderne og unikke pyramidedesign dine te-sessioner til fængslende visuelle oplevelser og tilføjer et strejf af elegance til dine ceremonier.
  • Tidsbesparende bekvemmelighed:Med dobbelte varmespoler, der sikrer hurtig vandopvarmning, vil Samovar ikke kun forbedre din teoplevelse, men også spare kostbar tid i travle øjeblikke.

Pyramid A4 er perfekt til te-elskere, der stiller høje krav til deres te-drikkeoplevelse. Kedlen kombinerer præcision og visuel appel og er ideel til afslappede te-sessioner såvel som store ceremonier takket være dens dobbelte varmespoler og generøse 4-liters kapacitet.

Få en samovar i din husholdning og opgrader dine te-ritualer med Samovar Pyramid A4. Lad dens perfekte blanding af ydeevne og elegance omdefinere din te-drikkeoplevelse! Bestil nu og nyd en unik Russisk-te-kedel, der vil give dig en uforglemmelig teoplevelse.

Vare-ID 99925207
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 3300 g
Nettovaegt 3050 g
Dimensioner 310×360×460mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.