ich-zapfe

Samovar - Amira, 10L, elektrisk, sort


Varenummer NEW-99756

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 15,619.67
DKK 12,272.60 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Samovar - Amira, 10L, elektrisk, sort

Med Amira Samovar træder du ind i en ny tidsalder for teservering. Denne sofistikerede enhed er et mesterværk, specielt designet til professionel brug i catering- og restaurationsbranchen. Med en kombination af styrke, stil og effektivitet vil Amira Samovar forandre måden, du serverer te og varmt vand på.

Revolutionære funktioner, der omdefinerer servering af te og vand:

  • Oplev høj energieffektivitet med smart induktionsteknologi, der maksimerer ydelse ved minimalt energiforbrug
  • Automatisk inaktivitetsbeskyttelse forhindrer overophedning og forkalkning, samtidig med at det opretholder enhedens holdbarhed og pålidelighed
  • Kapacitet på 10 liter vand og en praktisk 1,2 liters tekande med te-si, som er perfekt til enhver lejlighed
  • Brugervenlig dispenser med enhåndsbetjening, der gør det nemt for dine gæster at betjene enheden uden besvær
  • Ekstern signalmodtager, der holder dig informeret om enhedens nuværende batteriniveau, hvilket muliggør en ubesværet service
  • Elegant og stilfuldt design, der passer perfekt ind i enhver indstilling, fra morgenmadslokaler til eksklusive arrangementer

Amira Samovar er en pålidelig løsning til daglig brug i morgenmads- eller restaurantlokaler samt ved enhver form for catering- og eventservice. Med dens smarte induktionsteknologi og sikkerhedsfunktioner, som automatisk inaktivitetsbeskyttelse, sikrer Amira kontinuerlig, sikker og effektiv drift.

Dispenseren på samovaren er let at betjene med én hånd, hvilket giver gæsterne en ekstra bekvemmelighed. Den eksterne signalmodtager fungerer som en proaktiv løsning, der holder servicepersonalet opdateret om samovarens status. Amira Samovar er designet til at være let og transportabel, og dens basisstil forbliver parkeret på buffeten, mens vandbeholderen kan flyttes uden besvær.

Det stilfulde design på Amira gør samovaren til en unik og elegant tilføjelse til ethvert miljø. Med sine kompakte dimensioner på B/L/H = 756 mm / 298 mm / 430 mm kan den nemt placeres på enhver plads.

Med Amira Samovar får du en effektiv og sikker samovar med en kapacitet på 10 liter, elegant design og smarte funktioner, som vil forvandle din te- og varmtvandsservice til en unik og stilfuld oplevelse for dig og dine gæster. Grib chancen for at bestille din Amira Samovar i dag og garanter dig selv en perfekt kop te og varmt vand, hver gang!

Vare-ID 99925209
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 9000 g
Nettovaegt 8800 g
Dimensioner 300×430×760mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.