Gastro køleskabe til ethvert behov

Køletællere eller -tællere tilhører det absolutte basale udstyr inden for gastronomi, uden hvilket praktisk taget ingen forretning kan klare sig. Især sikrer de perfekt afkølede drikkevarer, men sikrer også, at opbevarede fødevarer ikke ødelægges for hurtigt.

I vores onlinebutik finder du køleskabe og -tællere til cateringbranchen i forskellige designs og størrelser. Uanset om det er et kompakt køleskab til drikkevarer eller en komplet køletæller med en integreret vask - vi er sikre på, at du finder en passende model hos os.

Alsidige gastro-køletællere

Med en gastro-køletæller siger det sig selv, at det ikke kun er vigtigt, at det køler indholdet tilstrækkeligt. Derudover skal det naturligvis også matche kravene fra det respektive firma. Når alt kommer til alt, gør det en stor forskel, om gastro-køledisken kun skal bruges til at opbevare mad og drikkevarer, eller om dens indhold også skal præsenteres på en tiltalende måde for restaurantens gæster.

Der er et stort udvalg af forskellige modeller. Det bør derfor normalt ikke være et problem at finde en passende gastro-køletæller, der er perfekt til dine formål.

Hvad er vigtigt, når du køber en gastro-køletæller

Hvis du vil købe en køletæller eller en gastro-køledisk, skal du overveje et par ting. Fordi jo mere præcist modellen efter eget valg svarer til dine krav og ideer, jo bedre.

Følgende punkter er særlig vigtige, når du køber en gastro-køletæller:

 • størrelse
 • Køleteknologi
 • Udstyr
 • Hvilken størrelse skal en køletæller have?

  Cooltællere fås i mange forskellige størrelser. Mens særligt kompakte køleskabe er lidt over 60 centimeter brede, har større gastro-køletællere undertiden en bredde på mere end tre meter.

  Hvilken størrelse der er den rigtige i dit tilfælde, kan naturligvis ikke siges generelt. Blandt andet er den ledige plads og den sædvanlige mængde mad og drikkevarer, som du vil opbevare i den, afgørende.

  Før du køber, anbefales det at bruge lidt tid og måle den tilgængelige gulvplads. Når det er gjort, kan du vælge den rigtige køletæller i vores butik.

  Hvilke køleteknologier er der?

  Køleenheder fås med forskellige køleteknologier. For at afkøle den indvendige del af den kølede tæller ned til den rigtige temperatur kan der anvendes enten lydløs eller konvektionskøling.

  Begge køleteknikker har fordele og ulemper. Hvilken variant du skal vælge afhænger af dine individuelle ideer og den tilsigtede anvendelse af tælleren.

  Køleenheder med lydløs køling

  Køletællere, der er udstyret med lydløs køling, har en køleenhed, der normalt er monteret på ydersiden af ​​enheden. Den tavse køling kaldes ofte statisk køling. Det har den særlige fordel, at køletællere med lydløs køling er meget stille, så deres drift i gæsteværelset ikke opfattes som forstyrrende.

  Bortset fra det er køletællere med lydløs køling velegnet til opbevaring af uemballeret mad, som kan tørre ud relativt hurtigt med enheder med konvektionskøling.

  Køletællere med lydløs køling har også nogle ulemper. På den ene side er det altid et par grader koldere i den nedre del af enhederne end i den øverste del. Denne kendsgerning skal tages i betragtning, når du placerer tælleren.

  På den anden side tillader statisk køling normalt ikke hurtig afkøling, hvilket kan være et problem, især når køletællere åbnes ofte.

  Køletællere med konvektionskøling

  Køletællere med konvektionskøling er udstyret med en blæser. Dette blæser den kolde luft inde og sikrer, at den fordeles jævnt der. På denne måde kan for store temperaturforskelle i køletælleren undgås.

  Bortset fra det sikrer konvektionskøling, at temperaturen indeni hurtigt afkøles igen efter åbning.

  Ligesom køletællere med lydløs køling har modeller med konvektionskøling også nogle ulemper. Disse inkluderer især det forholdsvis høje støjniveau og det faktum, at luftstrømmen forårsaget af blæseren kan tørre udpakket mad meget hurtigt ud.

  Ikke desto mindre er gastro-køletællere i de fleste tilfælde udstyret med konvektionskøling. Fordi især når man serverer drinks i travle cateringvirksomheder, opvejer fordelene med hensyn til ydeevne normalt klart de mulige ulemper.

  Konstruktion og udstyr til køletælleren

  Ud over størrelsen og køleteknologien siger det sig selv, at du også skal vælge den rigtige konstruktion og det rette udstyr til dine egne behov. Før du beslutter dig for en model, skal du derfor først overveje, hvad der er vigtigt for dig. For eksempel, hvis du vil præsentere udvalget af drikkevarer i din virksomhed på en tiltalende måde, skal du vælge en køledisk med glasdøre. På denne måde kan dine kunder med et øjeblik se, hvilke drinks du tilbyder, hvilket helt sikkert kan have en salgsfremmende effekt.

  Hvis du på den anden side vil placere køletælleren under disken, så dørene alligevel er uden for synet, er en køledisk med glasdøre ikke absolut nødvendigt.

  Ud over forskellige døre er der også køledisker med og uden vask. Også her er beslutningen din. Fordi afhængigt af forholdene på stedet, kan en anden model være det rigtige valg.

  Hvad koster gastro-køletællere?

  De omkostninger, du skal regne med, når du køber en gastro-køletæller, kan variere betydeligt, så generelle udsagn i denne forbindelse næppe er mulige. Billige, kompakte køleenheder fås f.eks. I vores butik til lige under 1.000 euro. For en stor køledisk, der giver plads til større mængder drikkevarer, kan der let opkræves flere 1.000 euro.

  Uanset dette bør prisen ikke være det eneste kriterium, når man alligevel køber en gastro-køletæller. Når alt kommer til alt er et robust design meget vigtigt, især for køletællere, der bruges i den professionelle sektor. Hvis du sparer i den forkerte ende her, er du normalt nødt til at regne med, at modellen efter eget valg bryder meget hurtigere, og at du bliver nødt til at kigge efter en erstatning relativt tidligt.

  Hvor meget elektricitet bruger gastro-køletællere?

  Mens opvaskemaskiner og mange andre elektriske apparater kun er tændt, når det er nødvendigt, er en køletæller normalt i drift døgnet rundt. Strømforbruget i den respektive model bør derfor ikke undervurderes.

  Dybest set kan man selvfølgelig antage, at forbruget er højere, jo større den respektive køletæller er. Bortset fra det spiller selvfølgelig også, hvor ofte dørene til tælleren åbnes. For hver gang du får noget ud, kommer der varm luft ind, som køleskabet uundgåeligt skal køle af igen.

  Rengør gastro-køletællere

  Emnet hygiejne spiller en vigtig rolle i gastronomi. Dette gælder selvfølgelig også for køletællere, som bør rengøres regelmæssigt. Dette undgår ikke kun dannelsen af ​​bakterier. Derudover varer en velholdt gastro-køletæller normalt betydeligt længere.

  Hvis du tager dig af rengøringen regelmæssigt, er den involverede indsats normalt håndterbar. Sørg for at bruge det mildest mulige rengøringsmiddel og en blød klud for ikke at ridse overfladerne på din køletæller. Hvis det er nødvendigt, kan du naturligvis rengøre eksisterende glasdøre med et kommercielt tilgængeligt glasrens.

  Køb gastrisk køletællere af høj kvalitet

  Hvis du leder efter en ny gastro-køletæller, er du kommet til det rette sted. Fordi i vores onlinebutik finder du et stort udvalg af køletællere til ethvert behov.

  Køb din nye gastro-køletæller bekvemt online. Vi leverer din ordre hurtigt og pålideligt til den adresse, du vælger. Ud over lave priser, når du handler i vores butik, drager du fordel af produkter af høj kvalitet og førsteklasses service, som vi allerede har imponeret utallige kunder med