ich-zapfe

Kander, Karafler Rio, 1,5L, SAN


Varenummer NEW-13813

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 112.46
DKK 88.35 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Kander, Karafler Rio, 1,5L, SAN

Hvis du leder efter en højkvalitets og holdbar kande til dit køkken, vil du måske tage et kig på denne dejlige Rio.

Denne kande er lavet af SAN, et meget modstandsdygtigt materiale, der er praktisk talt ubrydeligt, og er det perfekte værktøj til at servere alt fra koldt vand til iste, drikkevarer eller hjemmelavet limonade. Den har en kapacitet på 1,5 liter, nok til at holde dig og din familie friske og hydrerede hele dagen.

Denne Glaskande Rio har også et slankt og moderne design med en diameter på 9,5 cm og en højde på 28,5 cm, der gør den nem at opbevare i køleskabet eller placere på dit spisebord. Uanset om du er vært for en fest, griller eller bare nyder en familiemiddag, vil denne kande helt sikkert tilføje et strejf af elegance og sofistikering til din borddækning.

Nogle af de vigtigste funktioner og fordele ved denne glaskande Rio inkluderer:

  • Materiale: Fremstillet af SAN, et meget modstandsdygtigt og holdbart materiale, der kan modstå høje temperaturer, hvilket gør det perfekt til både kolde og varme drikke.
  • Kapacitet: Med en kapacitet på 1,5 liter er denne kande stor nok til at rumme en generøs mængde væske, hvilket gør den perfekt til at dele med dine venner og familie.
  • Mål: Kandens mål er 9,5 cm i diameter og 28,5 cm i højden, hvilket gør det nemt og bekvemt at opbevare i køleskabet eller stille på bordet.
  • Vægt: Denne kande vejer kun 600 gram og er let og nem at bære rundt på, så du kan servere dine yndlingsdrikke, hvor end du vil.
  • Design: Glaskande Rio har et slankt og moderne design, der vil tilføje et strejf af elegance og sofistikering til din borddækning, uanset lejligheden.

Samlet set, hvis du vil have en højkvalitets og holdbar kande, der er både funktionel og stilfuld, kan du ikke gå galt med denne Glaskande Rio. Den er perfekt til hverdagsbrug eller særlige lejligheder, og den vil helt sikkert blive en fast bestanddel i dit køkken på ingen tid. Så hvorfor vente? Bestil din i dag, og begynd at nyde forfriskende drinks med stil!

Vare-ID 99923424
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 700 g
Nettovaegt 600 g
Dimensioner 100×100×285mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: