ich-zapfe

Varmtvandsdispenser - Hamburg, 7L, med fast vandtilslutning


Varenummer NEW-99751

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 12,285.25
DKK 9,652.70 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 2-4 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Varmtvandsdispenser - Hamburg, med fast vandtilslutning

Lås op for uovertruffen effektivitet med Hamburg 7L Hot Water Dispenser, den ultimative løsning til professionelle, der kræver hurtig adgang og effektiv ved store mængder varmt vand. Skræddersyet designet til hoteller, restauranter og cateringtjenester minimerer denne dispenser rengøringsindsatsen og maksimerer brugervenlighed.

Opdag de karakteristiske egenskaber:

  • Elektronisk temperaturkontrol:Præcision er lige ved hånden med elektronisk temperaturkontrol, som giver dig mulighed for at indstille den ønskede temperatur mellem 60 og 97 grader for perfekt varmt vand hver gang.
  • Permanent niveaukontrol:Sikrer ensartet fordeling af varmt vand med den permanente niveaukontrolfunktion, der garanterer konsistens i hver hældning.
  • Tredobbelt termisk isolering:Designet til kontinuerlig drift, det tredobbelte termiske isoleringsdesign holder dispenseren i optimal stand selv under længere tids brug, hvilket giver pålideligt og kontinuerligt varmt vand.
  • Fast vandtilslutning:Oplev problemfri varmtvandsforsyning med den faste vandtilslutning, hvilket gør den en pålidelig mulighed for professionelle miljøer.
  • 7 liters kapacitet:Opfylder ubesværet kravene til høj efterspørgsel med den generøse kapacitet på 7 liter, der sikrer hurtig og effektiv tilberedning af store mængder varmt vand.
  • Drypbakke inkluderet:Oprethold et pletfrit arbejdsmiljø med den medfølgende drypbakke, minimer rod og sikrer et rent og effektivt arbejdsområde.

Varmtvandsdispenseren går over al forventning og tilbyder elektronisk temperaturkontrol, der varierer fra 60 til 97 grader. Permanent niveaukontrol garanterer ensartet fordeling af varmt vand, hvilket gør det til det ideelle valg for professionelle. Med tredobbelt termisk isolering understøtter denne dispenser kontinuerlig problemfri drift, hvilket sikrer uafbrudt arbejdsgang i krævende miljøer. Den faste vandtilslutning sikrer en pålidelig forsyning af varmt vand, hvilket gør den uundværlig for hoteller, restauranter og cateringtjenester.

Med en betydelig kapacitet på 7 liter udmærker Hamborg-automaten sig ved hurtigt at tilberede store mængder varmt vand, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dens robuste konstruktion, holdbarhed og lette vedligeholdelse gør den til den ideelle ledsager til kontinuerlig brug i professionelle miljøer.

Oplev indbegrebet af effektivitet med Hamburgs varmtvandsmaskine - din gateway til forberedelse problemfrit varmt vand i en fagligt miljø. Løft dine operationer med denne pålidelige og effektive dispenser, der optimerer din arbejdsgang og sikrer en konstant tilførsel af varmt vand ved den ønskede temperatur.

Vare-ID 99925204
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 13500 g
Nettovaegt 13000 g
Dimensioner 210×220×580mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.