ich-zapfe

Samovar, russisk kedel - Romanov III - 5L, med dispenser, elektrisk, rustfri stål


Varenummer NEW-99741

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 6,564.64
DKK 5,157.93 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 2-4 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Samovar, russisk kedel - Romanov III - 5L, med dispenser, elektrisk, rustfri stål

Giv din teoplevelse en overhaling med denne elegante Romanov Samovar, en russisk tesamovar, der er en perfekt blanding af funktionalitet og stil. Med en kapacitet på 5 liter, der gør den ideel til større forsamlinger, og en kraftfuld 1800 W temaskine, er denne samovar den perfekte ledsager til hyggelige te-stunder med venner og familie.

Oplev uovertrufne funktioner:

  • 5 liters kapacitet:Server flere kopper te med en kapacitet på 5 liter, som er perfekt til teselskaber og sammenkomster.
  • Kraftfuld 1800 W temaskine:Denne samovar er udstyret med en kraftfuld 1800 W temaskine, der sikrer, at din te er klar på ingen tid.
  • Konstruktion af rustfrit stål:Denne samovar er lavet af høj kvalitet rustfrit stål, hvilket gør den holdbar og elegant og til en smuk tilføjelse til dit køkken.
  • Dispenserbekvemmelighed:Med en nem og ren dispenser, der er perfekt til teselskaber eller sammenkomster.
  • Overophedningsbeskyttelse og tørløbsbeskyttelse:Samovar er udstyret med funktioner for overophedningsbeskyttelse og tørløbsbeskyttelse for maksimal sikkerhed.
  • Energieffektivt design:Samovar er utroligt energieffektivt og bruger dobbelte varmespoler til skånsom tebrygning og optimere energiforbruget.

Med Samovar får du en te-kedel, der er mere end bare en almindelig kedel, samovar er en af de mest ikoniske ting i den russiske kultur og vi giver dig en chance for at nyde teseremonier på en moderne måde.

Samovar er ikke kun et teknologisk mesterværk, det er også et æstetisk højdepunkt. Det er en skønhed,der vil stjæle dit hjerte med sit slanke design i rustfrit stål.

Denne Samovar kan give en perfekt tesmag, takket være dens dobbelte varmespoler, der sikrer en delikat tebrygningsproces. Samovar er en nødvendighed, hvis du vil have en velsmagende kop te i dit liv, og samtidig vil du opretholde en miljøvenlig holdning.

Evnen til at servere det, dine gæster vil nyde, samt at give dig mulighed for at skabe en unik atmosfære i dit hjem, gør Samovar til en enestående mulighed for alle te-entusiaster.

Opgrader dit te-brygningsritual med BEEM Romanov Samovar, den ultimative samovar-kedel, og gør dine te-øjeblikke til et øjeblik af raffineret forkælelse! Køb nu og oplev essensen af sofistikeret te.

Vare-ID 99925194
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 4800 g
Nettovaegt 4700 g
Dimensioner 340×270×590mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.