ich-zapfe

Samovar, russisk kedel - Rebecca III - 5L, med dispenser, elektrisk, rustfri stål


Varenummer NEW-99742

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 5,929.01
DKK 4,658.51 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 2-4 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Samovar, russisk kedel - Rebecca III - 5L, med dispenser, elektrisk, rustfri stål

Opdag en verden af unik te med Samovar Rebecca III - den elektriske russiske tekande, der tager din teoplevelse til det næste niveau. Udført i høj kvalitet rustfrit stål med en kapacitet på 5 liter, er dette ikke blot et køkkenapparat, men et mesterværk i både stil og funktionalitet.

Ekstraordinære funktioner:

  • To kraftige varmespoler:Opnå hurtig vandopvarmning takket være de to varmespiraler, som arbejder i harmoni for at give perfekt vandtemperatur så hurtigt som muligt.
  • Optimal temperaturvedligeholdelse:Den anden varmespole tager over og holder tetemperaturen på præcis 98°C for maksimal energieffektivitet og en aroma, der nærmer sig perfektion.
  • Uendeligt justerbar termostat:Tag kontrol over din te-oplevelse med den trinløst justerbare termostat, der sikrer, at dit vand altid har den perfekte temperatur til din foretrukne teblanding.
  • Dispenserbekvemmelighed:Den innovative dispenser tilføjer et strejf af sofistikeret og muliggør berøringsfri betjening og ubesværet teskænkning, hvilket gør hvert te-øjeblik til en fornøjelse.

Men Samovar Rebecca III er mere end bare en tekande - det er et elegant urværk til dit køkken. Det slanke design i rustfrit stål tilføjer et strejf af elegance til din køkkenindretning og giver et dristigt udtryk i både stil og funktionalitet.

Forestil dig det: Vær vært for venner og familie og server perfekt brygget te med samovaren på en enkel og elegant måde. Den store kapacitet vil være din hemmelige våben, så du kan være den ultimative tevært. Hver eneste servering fortæller en historie om unikt design, optimal aroma og en forpligtelse til en teoplevelse som ingen anden.

Nyd det ekstraordinære med Samovar Rebecca III. Den perfekte blanding af elegance og funktionalitet, denne samovar er mere end et køkkenapparat, det er et samtaleemne, et udtryk for din raffinerede smag. Løft dine te-øjeblikke og gør hver sammenkomst til en fejring af tradition og innovation. Køb Samovar Rebecca III nu og tag på en rejse, der overgår det sædvanlige.

Vare-ID 99925195
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 5000 g
Nettovaegt 4810 g
Dimensioner 365×270×580mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.