ich-zapfe

Samovar, russisk kedel - Katharina 15L, med dispenser, elektrisk, rustfri stål


Varenummer NEW-99746

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 16,661.68
DKK 13,091.32 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 2-4 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Samovar, russisk kedel - Katharina 15L, med dispenser, elektrisk, rustfri stål

Vælg en pålidelig samovar designet til at håndtere krævende te service opgaver - Katharina Samovar fra BEEM er det perfekte valg. Denne te-kedel er bygget til at blive brugt konstant, og med dens egen dispenser og drypbakke, gør det nemt at servere te og holde arbejdsområdet rent.

Uovertrufne funktioner for succesfulde te serveringer

  • Pålidelighed og holdbarhed:Designet til at brygge store mængder te hurtigt og nemt, Katharina Samovar er lavet til at udføre i kommanderende travle restauranter og til store sammenkomster.
  • Kapacitet for en løbende strøm af te:Det store 15-liters volumen giver mulighed for at brygge mere te med færre genopfyldninger og mindre nedetid.
  • Kraftfuld 3000W effekt:Danket til stærk effektivitet, kan denne samovar levere hurtigere brygningsproces, hvilket betyder mindre ventetid, mere tilfredse gæster.
  • Nem tilberedning:Det indbyggede dispenser og drypbakke fjerner besværet ved at skulle bruge en separat tekande og holder området rent samt tørrer op med lethed.
  • Sofistikeret rustfrit stål konstruktion:Med et moderne og elegant udseende, vil Katharina Samovar tilføje stil og vitalitet til ethvert spisested.

7 fordele med brug af russisk samovar

  • Forstærket smagsudvinding af bladene:Den kraftfulde effekt på 3000W hjælper med at trække de rigtige smagsnoter og aromaer ud af bladene og giver en oplevelse af ekspertise.
  • Nøjagtig temperaturkontrol:Med præcis temperaturkontrol kan hver kop te brygges til perfektion, hvilket giver variation i smagsoplevelser for kunderne.
  • Hurtig genopfyldning og brygning:Med en stor kapacitet på 15 liter og en kraftfuld effekt på 3000W er der mindre ventetid, og skaber en mere problemfri serveringsoplevelse.
  • Alsidig nok til arrangementer af alle størrelser:Perfekt til store sammenkomster som bryllupper og firma-arrangementer, eller mindre sammenkomster som middagsfester og te-sammenkomster derhjemme.
  • Effektiv nem rengøring:Med det indbyggede drypbakke design er det ingen problemer at holde arbejdsområdet rent og tørt på restauranter og hotelbarer.
  • Internationalt design:Denne Samovar tilbyder kulturelt samspil og højt kvalitets design, der spreder sig ud over kulturer og grænser.
  • Ekspertise til medarbejdere:Produktet er let at bruge og designet med effektivitet og præcision i tankerne, hvilket gør det til en værdifuld investering for enhver virksomheds te-service.

Bring noget nyt til bordet og imponer dine gæster med Katharina Samovar i rustfrit stål. Bryg perfekt te på ingen tid, og skab en uforglemmelig oplevelse med denne samovar. Køb i dag og sæt en ny standard for teservice!

Vare-ID 99925199
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 10000 g
Nettovaegt 9520 g
Dimensioner 395×445×745mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.