ich-zapfe

Samovar, russisk kedel - 6L, hvidt håndtags, rustfri stål


Varenummer NEW-99753

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 3,845.00
DKK 3,021.07 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 2-4 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Samovar, russisk kedel - 6L, hvidt håndtags, rustfri stål

Tag på en sanselig rejse og opdag det ultimative i te-tilberedning med Samovar, en russisk te-kedel, der gør det både nemt og sjovt at tilberede en kop af din yndlingsdrink.

Samovar News:

  • Kraftfuld opvarmning:Optimeret til hurtig opvarmning og perfekt til te-drikken, der kræver en hurtig tilberedning.
  • Elektronisk temperaturkontrol:Lav den perfekte kop te ved at justere temperaturen til dit ønske - fra 80°C til 98°C - og nyd den ultimative nydelse af en kvalitetste.
  • Automatisk sluk:Brugervenligt design med automatisk sluk-funktion når temperaturen er nået, og fungerer også som en sikkerhedsfunktion.
  • Hukommelsesfunktion:En speciel funktion, der gør det muligt at gemme dine præferencer og det gør det let og hurtigt at tilberede en kop te, når du har lyst.
  • 6 liters tekande i rustfrit stål:Den inkluderede tekande er en af de største, der er tilgængelige på markedet, og er særdeles alsidig, som du kan bruge den til både at lave og servere din te med.
  • Drypbakke inkluderet:Giver mulighed for let og hurtig rengøring efter endt tilberedning, så dit sidste trin i dit te-seremoni bliver perfekt.
  • Omdefineret alsidighed:Med enkapacitet på 6 liter er Samovar-te-kedlen perfekt til almindelig brug, da den passer til forskellige miljøer og situationer.

Skab en unik stemning ved at tilføje etnisk elegance og et smukt kunstværk til dit hjem. Samovar er designet med udvidede funktioner, der gør det nemt at brygge te, samtidig med at det er særdeles elegant og stilfuldt. Dens høje kvalitet solidt rustfrit stål og bekvemme hvide håndtag gør det muligt for alle at nyde den stolte russiske te-kultur i dig hjem.

Samovar er ikke kun en drikkevareproducent, men også et statement-stykke med en traditionel historie og et moderne twist. Bestil i dag og fordyb dig i et nyt niveau af tetilberedning, hvor tradition og modernitet smelter sammen og skaber et produkt af højeste kvalitet.

Vare-ID 99925206
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 4500 g
Nettovaegt 4000 g
Dimensioner 360×370×600mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.