ich-zapfe

Samovar - Amira, 10L, elektrisk, rustfri stål


Varenummer NEW-99755

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 15,619.67
DKK 12,272.60 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Samovar - Amira, 10L, elektrisk, rustfri stål

Samovar Amira er en elektrisk tekande med en rummelig 10-liters vandbeholder i førsteklasses rustfrit stål. Denne induktionsmodel er en revolutionerende tilføjelse til enhver professionel husholdning. Med smart induktionsteknologi kan basen forblive på plads, mens 10 liters vandbeholderen bevæger sig ubesværet med dig, hvilket sikrer uafbrudt service under enhver begivenhed eller buffet.

Oplev de uovertrufne fordele:

  • ENERGIEFFEKTIV OG BEKVEM:Samovar Amira er energieffektiv med induktionsteknologi og praktisk med 10 liters vandbeholderen og te-si i tekanden på 1,2 liter. Denne model er ideel til servering i hoteller, restauranter og cateringtjenester og sikrer en problemfri service i travle serveringstimer.
  • INTELLIGENT NEDBESKYTTELSE:Amira Samovar beskytter mod overophedning og forkalkning med et innovativt meddelelsessystem, der sikrer øjeblikkelige advarsler, når samovaren kræver opmærksomhed. Det garanterer optimal sikkerhed og længere levetid.
  • HOSTEL OG GASTRONOMI:Samovar Amira er den ideelle ledsager til hoteller, restauranter og cateringtjenester. Udover te er samovaren et alsidigt værktøj til opvarmning og servering vand, hvilket giver et traditionelt og autentisk præg til enhver begivenhed eller omgivelser.
  • NOK TIL ALLE:Med en rummelig 10-liters vandbeholder og en tekande på 1,2 liter udstyret med en praktisk te-si, kan Samovar Amira glæde alle dine gæster med den perfekte kop te.
  • KOMFORTABEL:Samovar Amira er brugervenlig med dens ubesværede varmevandstilførsel ved at trykke på dispenseren, en perfekt løsning til enhåndsbetjening i travle serveringstider. Det garanterer en komfortabel og effektiv oplevelse for både serveringspersonalet og gæsterne.
  • ELEGANT OG MODERNE:Oplev en moderne og forfriskende look på traditionel tetilberedning med Samovar Amira, en elegante og moderne tilføjelse til din teservering. Denne model er det perfekte tilbehør til enhver professionel husholdning, der ønsker at imponere deres gæster.

Bestil i dag for at opleve den perfekte tekulturoplevelse. Med Samovar Amira åbner der sig en ny verden af energieffektivitet, praktisk og alsidighed og løfter din teservering til nye højder. Gå ikke glip af muligheden for at gøre tilberedning af te til et stykke kage; Bestil din Samovar Amira nu!

Vare-ID 99925208
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 9000 g
Nettovaegt 8800 g
Dimensioner 300×430×760mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.