ich-zapfe

Kapsel kaffemaskine, te-maskine - SAWOA KKT 01


Varenummer NEW-99750

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 1,323.35
DKK 1,039.77 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 2-4 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Kapsel kaffemaskine, te-maskine - SAWOA KKT 01

Nyd den ultimative kaffe- og teoplevelse med SAWOA KKT 01 kapselmaskinen, der tilbyder en perfekt kombination af design og funktionalitet til de mest krævende drikkevarekendere. Dens antracit-krom kabinet tilføjer ikke kun et strejf af sofistikering til dit køkken, men rummer også en række funktioner designet til at løfte dit forberedelsesritual.

Opdag de ekstraordinære funktioner:

  • Holdbar elegance:Det robuste rustfrie stålhus sikrer en stilfuld tilføjelse til dit køkken, som holder i lang tid.
  • Nespresso-kompatibilitet:Nyd bekvemmeligheden ved at bruge Nespresso-kompatible kapsler, der tilbyder en bred vifte af drikkevarer.
  • Hurtig opvarmning:Det effektive 1260 W Thermoblock-varmesystem sikrer hurtig opvarmning af vandet, så du kan nyde din yndlingsdrik uden lang ventetid.
  • Aftagelig vandtank:Den aftagelige vandbeholder på 800 ml kan nemt fjernes for bekvem rengøring og påfyldning, hvilket forbedrer den generelle brugeroplevelse.
  • Præcis brygkontrol:Tre omskiftere til Espresso, Lungo og varmt vand giver dig præcis temperaturkontrol, og du kan skræddersy din drink til perfektion.
  • Udmærket Italiensk pumpe:Det 19 bar tryksystem, der drives af en italiensk pumpe, sikrer perfekt ekstraktion og giver en fyldig kop og en fantastisk smag hver gang.
  • Effektiv betjening:Det optiske signal for lav vandstand gør din forberedelsesproces glattere og mere effektiv.
  • Nem oprydning:Kapselopsamlingsbeholderen kan rumme op til 10 brugte kapsler, hvilket forenkler rengøringsprocessen for en problemfri oplevelse.
  • Kompakt bekvemmelighed:Maskinens størrelse på 120x360x255 mm gør den ubesværet i stand til at tilpasse sig til ethvert køkken og tilbyder både stil og funktionalitet.

Med SAWOA KKT 01 har du perfekt forberedelse lige ved hånden. 1260W varmesystemet sikrer hurtige, optimale brygningsforhold, mens tre vælgerkontakter giver dig præcisionen til at tilpasse din drink, som du kan lide den. Rengøring er en leg med den aftagelige vandtank og kapselopsamlingsbeholder, der sikrer, at hver kop er lige så lækker som den første.

Få dit hjem til at blive til et paradis for kaffe- og te-elskere. Forbedre din bryggeoplevelse med SAWOA KKT 01, hvor stil og præcision mødes.

Vare-ID 99925203
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 3700 g
Nettovaegt 3500 g
Dimensioner 120×360×255mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.