ich-zapfe

Elkedel, samovar med tekande - Mulex Tee-Express, 2L, rustfri stål


Varenummer NEW-99737

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 1,031.59
DKK 810.53 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 2-4 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Elkedel, samovar med tekande - Mulex Tee-Express, 2L, rustfri stål

Opdag kunsten af tebrygning med Mulex Tee-Express-kedlen, der perfekt kombinerer en kedel og tekande i et elegant og sofistikeret design. Denne sokkelmonterede 2-i-1 enhed er lavet af mat rustfrit stål og vil give dit køkken eller kontor en touch af luksus. Med en stor kapacitet på 2 liter kan den rustfri stålkande rumme en rigelig mængde vand til alle dine te- og varmedriksbehov.

Uovertrufne funktioner inkluderer:

  • Aftagelig rustfri stålkaraffel:Gør tebrygning mere bekvemt med en aftagelig karaffel i rustfrit stål for ubesværet forberedelse af dine yndlingsblandinger.
  • Hold varm-tilstand:Nyd den ultimative bekvemmelighed ved at have kogende, varmt eller varmt vand tilgængeligt til enhver tid takket være den innovative hold varm-tilstand, som eliminerer behovet for konstant genopvarmning.
  • Dobbelt termostat:Få præcis kontrol over vandtemperaturen til den perfekte kop te hver gang med intuitive dobbelte termostater for nem betjening.
  • Ideel temperatur:Nyd den perfekte kop te hver gang med den ideelle temperatur på 95°C, som sikrer en lækker og skræddersyet teoplevelse.

Tee-Express-kedlen omdanner tebrygning til et behageligt ritual. Den aftagelige kande i rustfrit stål forenkler tebrygningsprocessen, så du kan nyde dine yndlingsblandinger uden besvær. Hold-varm-tilstanden sikrer en konstant tilførsel af varmt vand, og tilfredsstiller dine te-trang øjeblikkeligt. Intuitiv dobbelt termostat giver dig fuld kontrol, hvilket gør temperaturjusteringer nemme. Med den ideelle temperatur på 95°C får du en lækker og skræddersyet teoplevelse hver gang.

Mulex Tee-Express-kedlen er ikke kun funktionel, men også et visuelt mesterværk. Det moderne og sofistikerede design, med elegante sorte plastikkomponenter, bringer stil og elegance til ethvert miljø. Kedlen er mere end bare et apparat, det er også et statement til dem, der sætter pris på fusionen af form og funktion.

Hvis du er en te-elsker på udkig efter en kedel, der perfekt kombinerer det bedste fra begge verdener, vil Tee-Express-kedlen være din ideelle ledsager. Løft dine te-øjeblikke og giv dit rum et nyt liv. Bestil i dag og begiv dig ud på en rejse med uovertruffen te-nydelse.

Vare-ID 99925190
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 3000 g
Nettovaegt 2800 g
Dimensioner 250×250×360mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.