ich-zapfe

Fadølshane, Ølhane med kompensator - hurtigstophane med JG stik


Varenummer NEW-4118

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 673.58
DKK 589.48 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Fadølshane, Ølhane med kompensator - hurtigstophane med JG stik

Vigtigste funktioner:

  • Hurtig tapning med JG-stik til hurtig og effektiv forblanding af drikkevarer og øltilberedning
  • JohnGuest tilslutninger sikrer den højeste kvalitet og en fuldstændig tæt forbindelse af slangen til tromlen
  • Selvlukkende kompensator muliggør præcis kontrol og måling af flow, hvilket sikrer perfekt tilberedning af drikkevarer hver gang
  • Universelt kompatibel med slanger med en udvendig diameter på 8 mm, hvilket gør det til en alsidig løsning til professionel brug i barer, restauranter og hoteller

Leder du efter en hurtig og effektiv løsning til professionel tilberedning af drikkevarer? Vores hurtighane med JG-kobling er det perfekte valg for både bartendere og restauratører. Med dens hurtige aftapning og brugervenlige JG-stik kan du optimere dine drikkevaretilberedningsprocesser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

JohnGuest-tilslutningerne sikrer en fuldstændig tæt forbindelse af slangen til cylinderen, hvilket garanterer et pålideligt og langtidsholdbart produkt. Den selvlukkende kompensator muliggør præcis kontrol og måling af flowet, hvilket sikrer perfekt tilberedning af drikken hver gang.

Denne hurtige hane med JG-forbindelse er specielt designet til professionel tilberedning af drikkevarer og opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Den er universelt kompatibel med slanger med en udvendig diameter på 8 mm, hvilket gør den til en alsidig løsning til en lang række applikationer. Opgrader effektiviteten af ​​din drikkevaretilberedning med den innovative hurtighane med JG-stik nu.

Forbedre din bar eller restaurant's drikkevareservice med vores hurtige tap med det banebrydende JG-stik. Dette innovative system letter hurtige og effektive premix-drikke og øltilberedning, hvilket sparer dig værdifuld tid i myldretiden. Den hurtige handling fra Fadølshane sikrer en problemfri skænkeoplevelse, der imponerer både dit personale og dine kunder.

Oplev ro i sindet med JohnGuest-forbindelser, som giver et uovertruffen kvalitetsniveau og sikrer en sikker, lækagefri forbindelse mellem slange og cylinder. Dette resulterer i en pålidelig og holdbar løsning, der minimerer vedligeholdelses- og udskiftningsomkostninger over tid.

Tag fuld kontrol over din drikkevaretilberedning med den selvlukkende kompensator, som muliggør præcis regulering og måling af flowet. Opnå ensartethed i hver hældning og opfyld de høje standarder, der forventes i professionelle miljøer.

Denne hurtigstophane udmærker sig ikke kun i ydeevne, men dens universelle kompatibilitet med slanger med en udvendig diameter på 8 mm gør den til et alsidigt valg til forskellige miljøer, fra barer og restauranter til hoteller. Integrer det problemfrit i din eksisterende opsætning og øg effektiviteten af ​​din drikkevareservice.

Invester i fremtiden for tilberedning af drikkevarer med vores hurtige tap med JG-stikket. Slut dig til rækken af ​​branchefolk, der prioriterer hastighed, pålidelighed og præcision i hver skænkning. Opgrader dit anlægs evner til at brygge potion i dag.

Forestil dig mulighederne i vores Fadølshane i aktion – fra at skabe signaturcocktails til hurtig servering af forfriskende øl. Dens tilpasningsevne til en bred vifte af drinks gør den til et uundværligt værktøj for mixologer og bartendere, der stræber efter at skabe unikke og mindeværdige drinks.

Lav en erklæring med din drikkevareservice ved at vælge Quick Tap med JG-stik. Imponer dine kunder med ikke kun kvaliteten af ​​dine drikkevarer, men også effektiviteten og professionaliteten af ​​din drikkevaretilberedningsproces. Løft din bar eller restaurant til nye højder med dette vigtige værktøj til moderne drikkevareservice.

Vare-ID 453092
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 300 g
Nettovaegt 300 g
Dimensioner 75×25×100mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: