ich-zapfe

Underskab til AQUA QUBE, hvid


Varenummer NEW-5661

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 9,971.92
DKK 7,835.07 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Underskab til AQUA QUBE, hvid

Her er det perfekte underskab til din AQUA QUBE vanddispenser, som vil give dig nem og sikker opbevaring af din CO₂-flaske og andet tilbehør. Med en 104 liters kapacitet har du rigeligt med plads til alt dit tilbehør og mere.

Karakteristikker

  • Robust stålkonstruktion: Underskabet er lavet af robust pulverlakeret stål, som garanterer langvarig holdbarhed og beskyttelse af flasken og tilbehøret mod beskadigelse og uautoriseret adgang.
  • Indvendige dele af høj kvalitet: Det indvendige rum er lavet af højkvalitets rustfrit stål, som sikrer, at de indvendige dele forbliver fri for rust og dermed forlænger levetiden.
  • Fast flaskeholder: Den permanent monterede flaskeholder sikrer, at du altid har en flaske ved hånden og slipper for at bekymre dig om at opbevare flasken i en skuffe eller et andet sted.
  • Låsbart skab: Underskabet er udstyret med en lås, så du kan sikre dig mod uautoriseret adgang til flasken og tilbehøret.
  • Mål B/D/H: 395/500/1050 mm - Underskabet er designet til at passe perfekt under din AQUA QUBE vanddispenser, med dens kompakte størrelse.

Med dette underskab bliver opbevaring af din AQUA QUBE vanddispenser nemmere og mere sikkert. Med dens høje kapacitet og robuste konstruktion kan du opbevare alt dit tilbehør sikkert og uden risiko for skader eller tab. Så bestil dit underskab i dag og nyd en nemmere og mere sikker opbevaringsløsning til din AQUA QUBE vanddispenser.

Vare-ID 453387
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 12000 g
Nettovaegt 12000 g
Dimensioner 500×395×1050mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: